Är du vår nästa butikschef till Synsam Gällivare?

Gällivare
Ansök senast: 2024-06-11

Vill du jobba på Nordens ledande optikerkedja och utvecklas i ett innovativt bolag som tar ansvar? Vi förändrar branschen - häng med oss på resan! 🚀

Är du en driven ledare som gillar att jobba i ett bolag med en entreprenöriell kultur där det är ok att göra fel för att utmana till nya nivåer?

I rollen som Store Manager har du ytterst personal-, budget- och resultatansvar. Du motiverar och leder dina medarbetare så att ni tillsammans uppnår butikens uppsatta mål. Med stort fokus på innovation och nytänk driver du arbetet med Synsam Lifestyle, vår populära abonnemangstjänst och jobbar ständigt för att leva upp till Synsams höga krav på service och kundbemötande.

Vi söker dig som

  • Är resultatdriven, målinriktad och har förmåga att engagera och motivera ditt team genom att bryta ner och följa
  • upp budgetmål
  • Agerar affärsmässigt och tar ansvar för butikens framgångar och teamets välmående
  • Sätter kunden som nummer 1 för att skapa långsiktiga kundrelationer.
  • Är ansvarsfull, innovativ och jobbar på problem tills att de är lösta
  • Meriterande med tidigare erfarenhet av ledande befattningar och personalansvar
  • Har datorvana och erfarenhet av officepaketet

Du erbjuds att jobba i ett engagerat team bestående av Leg optiker och Style and Customer Advisors i ett marknadsledande företag. Synsam strävar ständigt efter att vara det mest innovativa företaget i branschen och vi sätter alltid kunden som nummer 1. Vi har stora tillväxtambitioner och som Store Manager har du stora chanser till vidare karriär inom Synsam då vi ständigt satsar på att utbilda våra medarbetare både i klassrum och online.

Tjänsten är på heltid och start enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte- Sök rollen som Store Manager redan idag! 🚀

Varmt välkommen med din ansökan!

Department: Butik

Roll: Store Manager/butikschef

Platser: 260 Synsam Gällivare