Affärsinriktad Förvaltare till Lansa Fastigheter

Örebro
Ansök senast: 2024-06-10

Är du intresserad av en spännande roll där affärsmöjligheter möter fastighetsförvaltning? Då söker vi dig!


Som affärsinriktad förvaltare hos Lansa Fastigheter är ditt övergripande mål att inom ditt förvaltningsområde skapa en god lönsamhet och stabil värdetillväxt av bolagets fastighetsbestånd. Ta chansen att leda och forma en framgångsrik fastighetsportfölj genom innovativa affärsstrategier och en passion för långsiktig tillväxt. Det här är nästa steg i din karriär – är du redo att ta det?

Om rollen

I rollen som förvaltare hos Lansa Fastigheter kommer du vara en central aktör i att förvalta och optimera vårt fastighetsbestånd i region Mitt. Vi ser att du brinner för att skapa mervärde och att forma framtidens boendemiljöer. Du behöver ha 3-5 års erfarenhet av förvaltning, där fastighetsaffären har varit i fokus. Du behöver även kunna styra, planera och resurssätta verksamheten mot uppsatta mål. Det är viktigt att du trivs med ett självledarskap och ett stort eget ansvar.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar att hantera fastigheternas ekonomiska värde, budgetansvar, och att säkerställa en effektiv struktur inom förvaltningen. Du kommer också att ha regelbunden kontakt med hyresgäster för att säkerställa att deras behov och förväntningar möts.

Ditt team och din arbetsplats

Lansa Fastigheter är ett rikstäckande bolag med fokus på regionsstäder i tillväxt och i kransen till storstäderna. Ditt team kommer att bestå av dig själv och en kollega placerad i Stockholm samt närmsta chef Anders Woodall, Fastighetschef på Lansa Fastigheter. Du kommer att samarbeta med verksamhetutvecklare, uthyrningschef, övriga förvaltare samt externa resurser inom förvaltningen. Du utgår från vårt kontor i Örebro.

Övriga arbetsuppgifter i urval:

 • Budget och driftnettoansvar för förvaltningsområden med särskilt fokus på kostnadssidan
 • Ansvar för upprättande och uppföljning av drift- och skötselavtal inom  förvaltningsområden
 • Ansvar för upprättande och utförande av planerat underhåll samt förvaltningsprojekt  inom förvaltningsområden
 • Ansvara för och utföra lokala arbetsuppgifter i uthyrningsprocessen
 • Ansvara för upphandlingar och inköp inom förvaltningsområden
 • Ansvara för i övrigt förekommande förvaltningsuppgifter

Vem söker vi?

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av bostadsförvaltning.  Du får gärna ha ett intresse för hållbarhetsfrågor eftersom det utgör en grundläggande del av vårt arbete. Meriterande är om du har en relevant utbildning, gärna eftergymnasial. 

För att lyckas i denna roll ser vi att du är:

 • Duktig på att planera och strukturera det egna arbetet
 • Har ett hållbarhetsfokus
 • Vara affärsmässig i alla beslut
 • Har ett kostnadseffektivt förhållningssätt i alla beslut samt i den dagliga verksamheten
 • Drivs av självledarskap samt att nå uppsatta mål

Ansökan

Vid denna rekrytering samarbetar Lansa Fastigheter med Croisette Human Capital som tillsätter kompetens inom fastighetsbranschen. För oss är det av stor vikt att du som kandidat känner dig inkluderad och trygg under hela rekryteringsprocessen. Vi arbetar därför hårt för att hålla dig uppdaterad så långt det bara är möjligt.

Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Caroline Hertin på caroline.hertin@croisette.se eller 0709640710.

På grund av GDPR tar vi ej emot din ansökan via mejl. 

Om Lansa Fastigheter

Lansa ägs av bolag inom Länsförsäkringssfären och har funnits på den svenska fastighetsmarknaden sedan hösten 2016.

Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostadsfastigheter med löftet att skapa trygga hem för stolta hyresgäster. I alla våra etableringar ställs höga krav på läge, kvalitet och hållbarhet och investeringarna är långsiktiga.

Med hållbarhet i centrum ska vi vara marknadens mest gröna bostadsbolag. Då vi har en långsiktig syn på vårt fastighetsägande ger det oss väldigt bra förutsättningar att arbeta med hållbarhetsfrågor. För oss är det en självklarhet att vi ska ha en positiv påverkan inom de områden vi kan göra störst skillnad. Därför har vi satt ett ambitiöst mål att senast 2030 ha nettonollutsläpp av CO2e inom hela vår verksamhet. Gröna hem för stolta hyresgäster, helt enkelt!

Avdelning: Förvaltning

Platser: Örebro