Nu söker vi en Regiontekniker till Stockholm samt norra Sverige! | DEKRA

Stockholm
Ansök senast: 2024-06-06

DEKRA är en ledande internationell aktör inom tjänsteuppdrag för fordonsbranschen. Med lång erfarenhet från olika fordonstillverkare och med ett brett produktprogram av branschrelaterade tjänster erbjuder DEKRA unika lösningar för såväl den enskilde återförsäljaren som för den världsomspännande fordonstillverkaren.

Med huvudkontor i Stuttgart är DEKRA etablerade världen över med mer än 45.000 medarbetare. DEKRA Quality Management AB erbjuder sina tjänster till fordonsbranschen i landet och agerar som en opartisk aktör inom olika områden.

Nu söker vi en Regiontekniker till Stockholm samt norra Sverige.

Du kommer i huvudsak att arbeta i Stockholm, en del jobb kommer även att utföras i Norra Sverige, därmed förekommer resor regelbundet.

ARBETSUPPGIFTER

Att arbeta som regiontekniker innebär ett stort ansvar där man utför kvalificerade och opartiska kvalitetskontroller. Främst arbetar man mot DEKRAs kunder som till stor del består av fordonsverkstäder inom service och skadereparation men även med andra större aktörer inom fordonsbranschen. Man följer även upp och bistår med rådgivning i den administrativa processen samt vid genomförda verkstadsarbeten.

Du har resultat- och driftsansvar för din region, i detta fall region Stockholm. En stimulerande och utmanande uppgift som bl. a. innebär att ansvara och utveckla marknaden inom din region. Arbetet är förenat med resor och övernattningar.

DIN PROFIL

Vi dig som har en gedigen teknisk erfarenhet från personbilsverkstäder och/eller skadeverkstadssidan och som är redo att ta nästa steg i arbetslivet. Tjänsten passar dig som vill ha nya arbetsuppgifter och med utgångspunkt kontoret, som du har i hemmet.

Vi söker dig som är engagerad, serviceorienterad och förtroendeingivande. Du har lätt för att kommunicera och drivs av att göra ett bra jobb med hög kvalitet. Arbetet sker självständigt och ställer därför krav på initiativförmåga och ansvarstagande, samtidigt som du ingår i en grupp med kunniga kollegor som delar med sig av sin kunskap och erfarenhet. Arbetsuppgifterna ställer stora krav på professionalism och att du har ett affärsmässigt sätt. Du bör ha lätt för att samarbeta, ett positivt synsätt och tycka om att skapa nya kontakter.

Vi erbjuder ett stimulerande arbete där du kontinuerligt kommer att kunna vidareutveckla dina kunskaper. Du ansvarar själv för din arbetstid utifrån de förutsättningar som ges, arbetet utförs till större delen ute hos våra kunder. Du behärskar svenska i tal och skrift samt förstår instruktioner på engelska. B-körkort är ett krav.

Ditt mål är att leverera kvalitet med högsta kundnöjdhet!

VI ERBJUDER DIG

Här får du ett kvalificerat arbete på ett modernt och kundfokuserat företag med lång erfarenhet i branschen. Detta är en trygg och stabil arbetsplats med högt i tak, kompetenta och lyhörda ledare samt trevliga och stöttande kollegor. Det är ett framgångsrikt företag och det är utvecklande att arbeta på DEKRA. Naturligtvis erbjuds kollektivavtal, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning samt tjänstebil.

Frågor om tjänsten och processen besvaras av Therese Ingelsson, kontaktuppgifter nedan. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!