Säljare – Distrikt Stockholm - Kronfågel

Stockholm
Ansök senast: 2024-05-31

Har du en passion för försäljning och att bygga långsiktiga relationer med kunder? Då kan du vara du vara den vi letar efter. Ta chansen att bli vår nästa distriktsansvarige säljare och spela en viktig roll hos Sveriges största kycklingproducent.


OM TJÄNSTEN

Som säljare på Kronfågel kommer dina arbetsuppgifter vara att driva och utveckla försäljningen inom distriktet Nordvästra Stockholm. Du arbetar med att bygga långsiktiga relationer med dina kunder inom daglig varuhandeln. Du leder och driver försäljningen mot uppsatta sälj- och kvalitetsmål med lönsamhet för bägge parter.

Du genomför kundbesök och introducerar nya produkter på marknaden genom planerade aktiviteter, kampanjer och demonstrationer. Din roll innebär att säkerställa att de aktiviteter som överenskommits centralt genomförs för att maximera kundupplevelsen och öka försäljningen gentemot konsumenterna.

Du är en del av ett säljteam bestående av 12 kollegor där kunskap och erfarenheter kontinuerligt utbyts för att vi ständigt ska förbättra oss och nå våra mål.

Tjänsten är på heltid och placerad i Stockholm, men du kommer utgå från hemmet. Tillträde sker efter överenskommelse


OM DIG

För att lyckas i rollen tror vi att du har minst 3 års erfarenhet från försäljning gärna inom dagligvaruhandeln. Du har goda säljkunskaper och är van att planera och hantera ett stort antal kunder. En gymnasieutbildning är ett krav, gärna med inriktning mot ekonomi/handel eller en YH-utbildning inom försäljning eller liknande område. Dessutom har du goda kunskaper av Office-paketet, särskilt Excel och Power Point.

Du har B-körkort och god lokalkännedom.

Du är en person med en strukturerad och relationsskapande approach, som är lösningsorienterad och trivs att vara med och påverka samt ta fram planer och strategier. Du är skicklig på att verkställa dessa i vardagen, med ett affärsmässigt synsätt, i en kultur som kännetecknas av öppenhet, utmaningar och en handlingsinriktad attityd.


VAD ERBJUDER VI? 

Vi tror på samarbete över gränserna och vill skapa en arbetsplats som består av glädje, gemenskap och balans mellan arbete och fritid. Detta för att våra medarbetare ska kunna prestera och må så bra som möjligt. 

Kronfågel har kollektivavtal och vi erbjuder friskvårdsbidrag, subventionerade måltider och även möjlighet att köpa våra produkter till förmånliga priser. 

Det är viktigt att våra medarbetare är med och bygger sin kompetens och att dom vill vara med att utveckla sig själva och företaget. Vi arbetar för att skapa ett involverande ledarskap där medarbetaren är otrolig viktig för att vi ständigt ska vara en attraktiv och framgångsrik arbetsgivare för dig. 

SÅ HÄR REKRYTERAR VI 

Vi går löpande igenom samtliga ansökningar. Tillträde sker enligt överenskommelse och sista ansökningsdag är 31 maj 2024.

De som bäst matchar rollen ringer vi upp för en telefonavstämning, därefter är nästa steg en kompetensbaserad intervju hos oss. Alla slutkandidater genomgår en bakgrundsanalys och referenstagning. 

Vi tycker det är viktigt att även du får göra din bedömning av oss och därför välkomnar vi alla frågor före såväl som under rekryteringsprocessen. Vid frågor kan du kontakta Regional Sales Manager Anders Widerström. 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.