Arbetsledare entreprenad med placering i Göteborg - Vinga Hiss

Göteborg
Ansök senast: 2024-06-17

Vinga Hiss är ett svenskt företag etablerat 2005. Vi levererar kundanpassade hissar av hög kvalitet och arbetar med olåsta hissystem samt komponenter från den öppna marknaden.

Vi jobbar med allt som har med hissar att göra, nyinstallationer, modernisering, service och reparationer av alla fabrikat. Vår serviceorganisation är tillgänglig dygnet runt, alla dagar och våra tekniker har gedigen erfarenhet.

Arbetsledare entreprenad med placering i Göteborg

Som Arbetsledare hos Vinga Hiss kommer du ha hand om ett härligt gäng tekniker där du kommer att fördela jobben och leda gruppen. Gruppen består idag av 20 tekniker delat på två arbetsledare. Tjänsten innebär ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. Arbetsledaren arbetar nära och stödjer projektchef och rollen innebär mycket kontakter både inom organisationen och med kunder och leverantörer. 

Om tjänsten

Som arbetsledare är din främsta uppgift att skapa laganda, motivera och ge möjlighet till utveckling samtidigt som du fokuserar på kundens behov och upprätthåller en god service och kvalitet.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Leda och fördela arbetsuppgifter inom den egna arbetsgruppen
  • Äga kundansvaret inför och under alla entreprenader
  • Kontinuerligt följa upp status på alla projekt
  • Tillsammans med säljavdelningen sköta tidsplaneringen
  • Vara behjälplig med materialbeställningar
  • Hålla utvecklingssamtal med arbetsgruppen
  • Se till att rutiner för gruppen upprätthålls såsom arbetsmiljö mm.
  • Löpande ekonomisk uppföljning av projekt

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som arbetsledare och/eller har relevant utbildning. Du är kundorienterad, självgående, lösningsorienterad och bidrar gärna med egna idéer. Som ledare har du förmågan att ta vara på den yrkeserfarenhet som finns hos bolagets medarbetare, samtidigt som du med ditt engagemang motiverar dem att nå gemensamma mål.

Du är engagerad i ditt jobb och tar gärna på dig ansvar och förstår vikten av ett bra samarbete med alla inblandade; tekniker, underentreprenörer, kunder, övriga kollegor samt chefer.

Som person är du positiv, serviceinriktad och stresstålig.

Du har god datorvana och en förmåga att planera och arbeta strukturerat samt har ett intresse för ekonomi och tycker att det är stimulerande att göra goda affärer. Du behöver även ha god språkkunskap (svenska och engelska). Meriterande är god teknisk kunskap samt om du har erfarenhet av hissbranschen.

Vad kan vi erbjuda dig?

Du blir en del av Sveriges största oberoende hisskoncern med hållbarhet i fokus. Arbete inom företag där kunnande, kvalitet och erfarenhet värderas högt och med bra utvecklingsmöjligheter inom Motum-koncernen.

Vi eftersträvar jämlikhet, jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser.

Om bolaget

Vinga Hiss AB erbjuder flexibla och kundanpassade hisslösningar av högsta kvalitet med öppna system som är enkla att underhålla och som inte binder kunden till en specifik leverantör. Vi servar, reparerar och moderniserar hissar från samtliga tillverkare på marknaden.

Tjänsten innefattar arbete i Göteborg med angränsande kommuner. 

Vinga Hiss AB har ambitionen att bli en ledande aktör inom hållbarhet och driva utvecklingen av hållbarhet inom branschen. Därför förespråkar vi ofta att man ska bygga om sin gamla hiss i stället för att riva ut den och installera en ny. Vinga Hiss stödjer även Agenda 2030 och de Globala målen för hållbar utveckling som antogs av FN:s medlemsländer 2015.

Vår vision är att alltid ha kunden i centrum och ständigt utveckla bolaget och den egna personalen.  

Vi erbjuder trygga anställningar med kollektivavtal och med bra utvecklingsmöjligheter inom både Vinga Hiss och Motum. Du blir en del av Sveriges största oberoende hiss- och portkoncern med hållbarhet i fokus. Ett arbete inom ett företag där kunnande, kvalitet och erfarenhet värderas högt.

Vi eftersträvar jämlikhet, jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser.

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänligen ange i din ansökan vilken ort du söker till. Har du frågor är du välkommen att kontakta VD Fredrik Bodin, fredrik.bodin@vingahiss.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi undanber oss kontakt från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

 Vinga Hiss är en del av Motum-koncernen. Motum är Sveriges största oberoende hiss- och portkoncern. Vi är specialister på att installera, modernisera, serva och reparera hissar och portar. I koncernen ingår Hisscentralen, Hissgruppen, ITK, Motum Hiss Blekinge, Motum Hiss Skåne, Motum Port, Nordisk Hiss, Nordisk Hiss i Värmland, Roslagens Hiss, Uppsala Lyftservice, Vinga Hiss och Östgöta Portservice.

Tillsammans är vi runt 400 anställda och omsätter cirka 900 miljoner kronor.