Sommarvikarie - Maskinoperatör

Gislaved
Ansök senast: 2024-06-08

Vi söker semestervikarier till våra maskinoperatörer

Är du en engagerad, flexibel och positiv person som trivs att arbeta med andra och har förmåga att hantera självständigt arbete?

Arbetsuppgifter

Som maskinoperatör i vår produktion ingår du i ett härligt skift med maskinoperatörer, ställare och teamledare. Dina arbetsuppgifter kommer under ditt arbetspass vara att hantera och kontrollera produkterna som kommer från våra formsprutningsmaskiner. Vi har en högautomatiserad anläggning så det är snabba processer och högt tempo i vår produktion.

Din bakgrund

Som person är du noggrann, engagerad och pålitlig. Vidare tror vi att du är ansvarsfull och har hög arbetsmoral. Tidigare erfarenheter inom industrin är en fördel men inget krav. Ett krav för att få jobba i vår produktion är att du måste fyllt 18 år.

Om produktionen på Rosti GP

Vi har en produktion som rullar dygnet runt vilket gör att vi behöver semestervikarier till alla skift, 2-skift, nattskift och helgskift.

Ansökan

Är du den vi söker? Ansök redan idag! Vi hanterar ansökningar löpande och kommer höra av oss om vi har lediga tjänster som matchar din profil.

 Vid eventuella frågor så maila job_se@rosti.com