Förvaltare till Svenska Handelsfastigheter

Helsingborg
Ansök senast: 2024-05-31

Erfaren driven Förvaltare sökes för spännande utvecklingsresa på växande fastighetsbolag!


Om Svenska Handelsfastigheter

Svenska Handelsfastigheter är specialiserade på att äga, utveckla och förvalta kommersiella fastigheter. Vår inriktning är att skapa värde för konsumenter, hyresgäster och det lokala samhället. Vi är engagerade i hållbarhet och strävar efter att integrera ansvarsfulla metoder i alla aspekter av vår verksamhet för att säkerställa en positiv påverkan på samhället och miljön. 

Placering: Helsingborg

Om rollen

Vill du vara med och forma framtiden för handelsplatser och utveckla dem tillsammans med ledande detaljhandelsföretag? Ser du dig själv som en engagerad och resultatinriktad person som vill vara med och skapa långsiktiga relationer och samverkan? Då är Svenska Handelsfastigheter det rätta valet för dig!

Du kommer att bli en del i vårt engagerade och drivna team i region Syd.

Kompetenser och färdigheter

  • Vi söker dig som har relevant utbildning inom fastighetsförvaltning eller motsvarande erfarenhet. 
  • Du har dokumenterad erfarenhet från kommersiell fastighetsförvaltning inom handel, och har tidigare haft roller med budgetansvar. 
  • Vi tror att du är van att hantera olika kontaktytor inom handel på ett exceptionellt sätt och trivs med att arbeta kundnära och målinriktat. 
  • Givetvis har du förhandlingsvana och erfarenhet av hyresjuridik.
  • Meriterande om du har erfarenhet av att jobba med aktörer inom livsmedel och lågpris.

Personliga egenskaper

Vi söker drivande och affärsmässiga personer med förmågan och viljan att arbeta framåtriktad tillsammans med andra. Som person är du trygg i dig själv och i ditt agerande utstrålar du trovärdighet. I ditt arbete är du analytisk och strukturerad och har en förmåga att väga olika intressen mot varandra för att se till helheten.

Då vår affärsidé är att förvalta och förädla våra fastigheter i samverkan med våra hyresgäster är det också viktigt att du är relationsskapande och har ett prestigelöst förhållningssätt. I denna rekrytering kommer stor vikt att fästas vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en bred och flexibel roll där du med din tidigare erfarenhet inom arbete med hållbarhetsfrågor inom fastighetsbranschen själv kan utveckla ditt arbete och vara med och sätta din prägel i bolagets utveckling. Hos oss får du möjligheten att vara en del av en platt organisation med korta beslutsvägar hos en framåtriktad och långsiktig fastighetsägare i tillväxt. 

På Svenska Handelsfastigheter tror vi på att upprätthålla goda relationer, en hälsosam arbetsmiljö och att följa strikt affärsetik. Vårt styrelsearbete är i linje med Svensk kod för bolagsstyrning, vilket återspeglar våra värderingar och kultur.

Våra starka värdeord är: långsiktighet, erfarenhet och samverkan, dessa finns till grund i allt vi gör. 

Så, är du redo att ta klivet in i en spännande utvecklingsresa med oss?

Ansök nu och bli en del av vårt team på Svenska Handelsfastigheter regionkontor i Helsingborg! Vi ser fram emot att höra från dig och ta del av ditt engagemang och din vilja att bita i och göra skillnad.