CTS tekniker, Nordjylland – Siemens

Vejle

Har du et udpræget servicegen, og ønsker du at arbejde med nye, avancerede teknologier?

 

I Siemens Smart Infrastructure oplever vi en stigende efterspørgsel efter vores serviceydelser særligt fra veletablerede erhvervskunder. I nærmeste fremtid opstartes flere større projekter, både nybyggerier og renovering af eksisterende bygninger, sideløbende med den vanlige høje aktivitet hos de eksisterende kunder. Derfor søger vi endnu en dygtig tekniker til at arbejde med CTS-/BMS-systemer, servicering af varme- og ventilationsanlæg, lysanlæg og IBI styringer.

Vi arbejder med kvalitetsprodukter for kunder i mange forskellige segmenter, herunder national infrastruktur og den farmaceutiske industri i Danmark. Kvalitetsprodukter skal gå hånd-i-hånd med kvalitetsleverancer, hvorfor det er vigtigt, at du arbejder selvstændigt og er en præsentabel, udadvendt tekniker, som motiveres af digitalisering, mersalg, samt kundekontakt i mange forskellige sammenhænge.


En del af et stort fagligt miljø

Du vil indgå i et velfungerende og solidt team, som udfører service, fejlretning og udvidelser på Danmarks største og mest avancerede CTS-/BMS-systemer. Siemens er med forrest i udviklingen af nye teknologier og har de førende produkter på markedet. Vi tilbyder dig udvikling samt et netværk af specialiserede og engagerede kolleger, hvor arbejdsindsatsen er præget af et højt fagligt niveau og stor interesse for udvikling af nye løsninger til vores eksisterende og nye kunder. Gennem vores gode teamwork og kundefokus, leverer vi resultater og professionelle ydelser af høj kvalitet.


Ansvarsområder

Dine primære opgaver er at servicere kundernes CTS-anlæg, opgradere eksisterende systemer, udarbejde ændringer til eksisterende automatik, samt tilrette og udarbejde dokumentation. Ydermere vil du på sigt, indgå i vores rådighedsvagt, sammen med vores øvrige dygtige serviceteknikere. Arbejdsområdet vil være Nordjylland, og du bor derfor gerne i Ålborg eller omegn.


Derudover vil dine opgaver være at:

  • Bidrage til en høj kundetilfredshed
  • Sikre en god dialog med kunden og andre interessenter 
  • Rådgive og vejlede kunden om optimeringsmuligheder indenfor bla. energi og performance
  • Planlægge dine opgaver i tæt samarbejde med vores dispatch team

Dine kompetencer

  • Du har et stort servicegen og leverer en høj kvalitet
  • Du er uddannet elektriker, elinstallatør, automationsteknolog eller lignende 
  • Formår at skabe og opretholde gode relationer og samarbejde med kunder og kolleger 
  • Er udadvendt og arbejder selvstændigt og struktureret
  • Du er i besiddelse af kørekort og kan fremvise ren straffeattest
  • Kendskab til CTS/BMS-anlæg er en fordel

Hvad tilbyder vi dig?

Du bliver en del af en åben og dynamisk arbejdsplads, hvor faglig og personlig udvikling står højt på agendaen. Vi tilbyder dig gode karrieremuligheder i et internationalt arbejdsmiljø med spændende udfordringer. I din ansættelse vil du blive tilbudt oplæring i vores systemer, ligesom der er mulighed for at stifte bekendtskab med andre områder inden for blandt andet netværk og serverløsninger.

Vores succes er skabt af vores innovative og dygtige medarbejdere, der med deres nysgerrighed og høje faglige kompetencer skaber ny viden, og er med til at finde svar på nogle af verdens sværeste spørgsmål. 

Vi sætter en ære i at være en del af en virksomhed, hvor vi bidrager til at elektrificere, automatisere og digitalisere vores samfund - med fokus på bæredygtige produkter og løsninger. Derudover kan du læse mere om hvordan Siemens støtter og har indflydelse på at opnå FN’s 17 verdensmål (SDG’er), som kan ændre verden. Læs mere her 


Hvem er vi?

Smart Infrastructure er en division i Siemens koncernen. I Danmark forbinder ca. 300 dygtige medarbejder energisystemerne med bygninger og industrier, hvilket giver os mulighed for at leve og arbejde mere effektivt og bæredygtigt. Med fokus på energieffektivitet og bæredygtige løsninger, hjælper vi vores kunder med at skabe bedre indeklima og miljø og er med til at fremtidssikre vores samfund. 


Interesseret?

Så send os gerne din ansøgning og CV snarest muligt. Vi behandler ansøgere løbende og lukker for modtagelse af ansøgninger når den rette kandidat er fundet. Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte ServiceManager Lasse Therp Pedersen telefon +45 23652743. Hvis du har spørgsmål til rekrutteringsprocessen, kan du kontakte Senior Talent Acquisition Partner Rikke Pihl på mail rikke.pihl@siemens.com.


Vi glæder os til at høre fra dig!


Job Description

Job ID

399979

Company

Siemens A/S

Organization

Smart Infrastructure

Job Family

Customer Services

Experience Level

Experienced Professional

Full Time / Part Time

Full-time

Remote vs Office

Remote Only

Contract Type

Permanent