Senior Sales Executive & Business Development – Siemens

Ballerup

Er du passioneret omkring den grønne omstilling af Danmark, og ønsker du at udvikle nye projekter der reducerer CO2 og energiforbrug sammen med vores private erhverv?


Så er jobbet som Sales Executive & Business Development i vores afdeling for Energi og bæredygtige løsninger måske noget for dig. Med reference til Salgsdirektøren søger vi en person, som har salgserfaring med at udvikle værdibaserede løsninger til private erhvervskunder på C-niveau.

Siemens har en meget spændende portefølje af tekniske, finansielle og rådgivende løsninger inden for energieffektivitet, elektrificering, BMS, energiregistrering, Cloud analytics, IoT, lagring af energi, solceller og systemydelser til at understøtte frekvensen i el-nettet. Vi udvikler og udfører projekter, der dækker en række forskellige teknologier indenfor HVAC, energiproduktion og lagring. 


Et spændende job med udfordringer  

Du bliver en del af et dansk og internationalt team på 20 kollegaer bestående af energiingeniører og projektledere og andre Sales Executive, der alle har fokus på dekarbonisering, energieffektivtiet, elektrificering og distribuerede energisystemer med solceller, batterier, varmepumper og el-ladestandere.

For at få succes i jobbet, forventer vi, at du planlægger og gennemfører opsøgende salgsaktiviteter med henblik på at opbygge, udvikle og vedligeholde kundeporteføljen i dit marked. Du er god til at analysere markedets behov, herunder at rådgive og udvikle kunden, så du sikrer ordren. I samarbejde med teamet sammensætter du tilbud og løsningsforslag og indhenter tilbud fra underleverandører. 

Ligeledes vil du arbejde med strategiudvikling af dit ejet område og kundearrangementer. Du bliver en del af stærkt og ekspansivt hold med en spændende fremtid.

Du må forvente op til 10 rejsedage om året både i ind- og udland. 

Arbejdssted er enten Ballerup eller Vejle.


Dine kvalifikationer                                                                         

Vi søger dig, som er positiv, imødekommende og som værdsætter dialogen med både kunder og andre interessenter.

Med kundekontakt på mange niveauer er du god til at kommunikere i skrift og tale både på dansk og engelsk, hvor det er relevant. Du evner at formidle og sælge et visionært koncept med henblik på dekarbonisering og energieffektivitet, og du har nemt ved at forstå kundernes udfordringer og succeskriterier. 

Du evner at skabe gode relationer og fremdrift ved en vejledende, rådgivende og salgsorienteret indstilling. Du taler lige så gerne for en større gruppe af kunder som med den enkelte kunde. Du har indsigt i finansiering og erhvervsøkonomi, og du føler dig fortrolig med begreber som IRR, ROI og cashflow-analyser. 

Ydermere vil erfaring med energieffektivitet og en forståelse af de tekniske løsninger, der indgår i projekterne, HVAC og BMS, energiforsyning samt en forståelse af de juridiske aspekter ved kontraktindgåelse, være en fordel.

En økonomisk, eller teknisk uddannelse på universitetsniveau eller modsvarende er en forudsætning. Du har fem eller flere års konsultativ salgserfaring, hvor du har leveret komplekse løsninger til kunder. 

Som person er du visionær, resultatorienteret, vedholdende og socialt kompetent med et naturligt falir i forhandlingssitationen. Du kan lide dialogen med kunder og har nemt ved at samarbejde med andre - både internt og eksternt. Du har evnen og viljen til at lykkes, og du søger indflydelse i en dynamisk virksomhed, hvor udfordringer og ansvar følges ad.


Hvad tilbyder vi?

Vi er en dynamisk virksomhed, der fokuserer på at drive bæredygtige forandringer. Vores mål er at levere smarte og effektive løsninger, der reducerer vores aftryk på miljøet og skaber en mere bæredygtig fremtid. Vi tror på at kombinere teknologisk innovation med bæredygtige principper for at skabe en positiv indvirkning på samfundet.

Du bliver en del af en åben og dynamisk arbejdsplads, hvor faglig og personlig udvikling står højt på agendaen. Vi tilbyder dig gode karrieremuligheder i et internationalt arbejdsmiljø med spændende udfordringer. 

Vores succes er skabt af vores innovative og dygtige medarbejdere, der med deres nysgerrighed og høje faglige kompetencer skaber ny viden og er med til at finde svar på nogle af verdens sværeste spørgsmål.

Vi prioriterer ansvarlighed for vores medarbejderes sundhed og trivsel og tilbyder mange medarbejdergoder såsom sundhedstjek og træningsfaciliteter. Vi har desuden favorable pensionsforhold med helbredssikring, og vi arbejder med work-life balance for at skabe gensidige, fleksible arbejdsforhold.


Hvad skal jeg ellers vide?

Smart Infrastructure er en division i Siemens koncernen. I Danmark har vi aktiviteter og løsninger inden for bygningsautomatik (HVAC), energieffektivitet, tyverisikring, adgangssikring, brandsikring og video-overvågning. Smart Infrastructure er med 44.000 ansatte over hele verden blandt de førende på alle vores aktivitetsområder inden for udvikling, produktion, salg, installation og vedligeholdelse. I Danmark har Smart Infrastructure ca. 300 ansatte. Læs mere på www.siemens.dk.


Er du interesseret?

Så ser vi frem til at modtage CV og ansøgning fra dig. Vi afholder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning snarest. Vi lukker for modtagelse af ansøgninger når den rette kandidat er fundet.

Ønsker du yderligere information, kan du kontakte Head of EPS Kim Enevoldsen på kim.enevoldsen@siemens.com. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, kan du kontakte Senior Talent Acquisition Partner, Nordic Rikke Pihl på Rikke.pihl@siemens.com.


Vi håber på at høre fra dig!


Job Description

Job ID

401311

Company

Siemens A/S

Organization

Smart Infrastructure

Job Family

Sales

Experience Level

Experienced Professional

Full Time / Part Time

Full-time

Remote vs Office

Hybrid (Remote/Office)

Contract Type

Permanent