Platschef till Vianor Täby

Täby
Ansök senast: 2023-06-19

Är du en driven person som ständigt vill utvecklas och utveckla? Brinner du för kundservice och fungerar naturligt i ledarrollen? Har du dessutom erfarenhet inom däck- och bilservicebranschen? Om du vill bli en del av vår växande kedja och landets bekvämaste "one-stop-shop" inom bil- och däckservice, så har vi jobbet för dig!

Vi söker nu en ny Platschef till vår Vianor-verkstad i Täby, en fullserviceverkstad som erbjuder bilservice till personbilar och lätta lastbilar samt däckservice till alla typer av fordon. Som medarbetare hos oss på Vianor utgör du en viktig del i vårt arbete för att göra vår kunds resa så bekväm och säker som möjligt.

Dina arbetsuppgifter

 • Som Platschef har du ett övergripande drift-, budget- samt resultatansvar för anläggningen. Du ansvarar för att verksamheten utvecklas med lönsamhet, att kunderna är nöjda och att din personal trivs och är motiverade att prestera och utvecklas i sina roller.
 • I tjänsten ingår bland annat kundmottagning, planering och arbetsfördelning samt viss administration. Tjänsten innebär stort kundfokus där du ständigt arbetar med att överträffa kundens förväntningar.
 • Förutom att utveckla samarbetet med befintliga kunder ingår även nykundsbearbetning där du knyter nya affärsmässiga kontakter, bokar in säljmöten, skriver offerter och avtal. Du har personal- och budgetansvar och rapporterar till regionchefen.
 • Du får även räkna med att vara behjälplig i annat arbete som äger rum på en däck- och bilverkstad, så som bilservice, reparation, montering och skifte av sommar- och vinterhjul.

Din profil

 • Då rollen är starkt kundfokuserad ser vi att du är serviceinriktad, utåtriktad och relationsskapande. Vidare är du trygg, lösningsorienterad och kan på ett lyhört och tillmötesgående sätt kommunicera med både kunder och kollegor.
 • Har du erfarenhet av arbetsledande befattning i ett kundorienterat företag är det en fördel. För att lyckas och trivas i denna roll behöver du vara en naturlig ledare med god organisatorisk och planerande förmåga. Du trivs med att utveckla såväl människor som verksamheten. 
 • Vi ser också att du gärna har kunskap och erfarenhet av däck- och bilservicebranschen.
 • Gymnasieexamen eller motsvarande, god datorvana samt ett B-körkort är krav.

 Vi erbjuder dig

 • Ett intressant och stimulerande arbete i ett expansivt företag som aktivt arbetar med att utveckla verksamheten. Arbetet innebär både frihet, stort ansvar samt stora möjligheter att påverka.
 • Att bli en del av Vianor-teamet innebär god arbetsmoral och laganda. Förutom att jobba nära dina medarbetare på verkstaden, kommer du samarbeta med andra verkstadschefer och din regionchef.
 • Minst två gånger per år träffas vi i större skala alla verkstadschefer, regionchefer, produktchefer osv. Inför vår- och höstsäsong samlas vi för att dels gå igenom aktuella aktiviteter och förberedelser, men också för att ha trevligt ihop och stärka gemenskapen.
 • Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas i din roll som ledare och tillhandahåller ledarprogram och ett antal andra internutbildningar, säljtävlingar och friskvårdsbidrag.

 Ansökan

Tjänsten är heltid och tillsvidare med provanställning. Låter detta som en tjänst för dig passa på att söka redan idag, då processen pågår under sommarmånaderna kan svarstiden vara lite längre vid frågor och funderingar.

Välkommen in med din ansökan!

Vid eventuella frågor kontakta regionchef William Warselius, 010-475 53 75, william.warselius@vianor.com

Vianor är en av Europas ledande och snabbast växande verkstadskedjor för bil-, däck- och hjulservice. Vi finns i 27 länder och har över 100 egna och partnerverkstäder i Sverige. Vi erbjuder både privatpersoner och företag en effektivare serviceupplevelse grundad på lång erfarenhet, djup kunskap och ett personligt engagemang i särklass.