Butikschef sökes till Vällingby, Normal

Vällingby
Ansök senast: 2023-06-15

Om dig:

Vi söker dig som brinner för köpmanskap där du får vara med och påverka. En naturlig och erfaren ledare som vill vara en del av vår NORMAL-familj och vara kulturbäraren som visar vägen framåt! Du hittar den rätta vägen på ditt speciella sätt med positiv energi, engagemang och glädje.

 • Du har en självklar inställning att vi alla medarbetare på Normal är lika viktiga för vår framgång, vi har bara olika roller.
 • Du coachar efter situationsanpassat ledarskap och värdesätter att dina medarbetare utvecklas och är involverade i butikens resultat.
 • Du är en ledarprofil som med humor och glädje tar fram det bästa i dina medarbetare.
 • Du är en förebild för dina medarbetare och inspirerar dem till att varje dag prestera sitt yttersta.
 • Du trivs i högt tempo och att till största delen jobba operativt bredvid dina medarbetare men också administrativt med tex planering, schemaläggning, budget osv.
 • Du har affärsmannaskap för att driva en framgångsrik butik.
 • Du är en driven, noggrann och strukturerad person med goda planeringskunskaper.
 • Du har ett öga för detaljer och har lätt för att gå från ord till handling.

Om arbetet:

 • Motivera, coacha och engagera dina medarbetare i en öppen och optimistisk miljö.
 • Ge våra kunder en spännande och unik shoppingupplevelse.
 • Sätta kunderna i fokus så att de alltid känner sig välkomna och vill komma tillbaka.
 • Säkerställa att butiken håller en hög standard, med fokus på försäljning och intjäning.
 • Se till att butiken hela tiden är ”säljklar” med fokus på en inspirerande produktpresentation.

Om företaget:

NORMAL är ett nytt och banbrytande danskt butikskoncept som erbjuder våra kunder fasta låga priser på kända märkesvaror inom bl.a. hudvård, kosmetik och rengöring och mycket mer. Utöver vårt fasta sortiment kompletterar vi med ca 100 nya produkter varje vecka så att kunderna kan gå på skattjakt i våra butiker. Det ska vara en spännande och unik upplevelse för varje kund som besöker oss, så de kommer igen och igen samt rekommenderar oss till andra.

Vi hittas i de bästa centrala lägena i shoppingcenter eller på high street. Vi expanderar fort och öppnar ständigt nya butiker - i dagsläget har vi 76 butiker och många fler är på ingång.

Vad erbjuder företaget dig?

NORMAL erbjuder dig chansen att arbeta på en arbetsplats med spännande och utmanande arbetsuppgifter med snabb utveckling. Du får möjlighet att jobba i en verksamhet som har stora ambitioner och en evig vilja om att bli den bästa butikskedjan för våra kunder och den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare. 

Du kommer även få möjligheten att växa i din roll och arbeta självständigt såväl som tillsammans med dina kollegor för att bidra till att skapa ett framgångsrikt och unikt butikskoncept. 

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.NORMAL är en danskägd handelskedja. Vi öppnade dörrarna till den första butiken i Silkeborg april 2013 och kedjan har sedan dess vuxit med över 480 butiker i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Frankrike, Finland och Portugal.

Hos NORMAL säljer vi helt normala varor till onormala priser. Sortimentet omfattar kända märkesvaror inom t.ex. hudvård, tandvård, schampo, makeup och rengöring. Alla varor säljs till fasta, låga priser.

NORMAL är dock mer än fasta, låga priser på kända märkesvaror. Vårt mål är nämligen att det alltid ska vara en ny och unik upplevelse att besöka en av våra butiker. Därför tillkommer nya och spännande varor kontinuerligt till vårt fasta sortiment av välkända varor på hyllor och podier.

Vår labyrintlika struktur bjuder in kunden att gå på skattjakt bland de många och spännande varorna från både kända och okända brands och det finns alltid en överraskning runt nästa hörn.