Specialistsäljare inom Facility till Office Depot

Stockholm
Ansök senast: 2023-06-17

Specialistsäljare inom Facility

Kanske brinner du, precis som vi, för service och kundrelationer och älskar att bidra till en enklare vardag på kontor och arbetsplatser runt om i Sverige? I så fall vill vi rekommendera dig att söka vår vakanta tjänst som Specialistsäljare inom Facility på Office Depot.

Vi erbjuder en arbetsplats där det aldrig står still. Möten, offerter, prissättningar, samarbeten och utvecklingsfokus ligger oss varmt om hjärtat och som det målmedvetna och värdestyrda bolag vi är, siktar vi alltid lite längre och lite högre. Vi söker dig som identifierar dig själv i yrkeslivet med samma ord och vill i så fall komma i kontakt med dig. Vi är nämligen övertygade om att du och vi tillsammans kommer ta personlig kundservice till en ny nivå och bidra till kundernas självklara val av leverantör och samarbetspartner vad gäller Facilityprodukter och tjänster.

Tjänsten omfattar 100% med start enligt överenskommelse, så snart som möjligt.

Tjänsten som Specialistsäljare

Vi söker dig som har bra förståelse för helheten i leveransen. Du vet hur vi kan hjälpa kunden med rekommendationer och konsultation för en bättre framtida lösning inom Facilityområdet. I den här rollen som Specialistsäljare kommer du att ansvara för försäljning av lösningar inom Facility såsom exempelvis kaffe- och vattenmaskiner, frukt- och växtavtal samt lokalvård. Du arbetar nära vår övriga säljkår som rådgivare och sakkunnig inom området. Du har direktkontakt och ägandeskap för affärerna med kunderna för att säkerställa kvaliteten i leveransen, samt att vi uppnår våra mål och förväntningar.

Du kommer tillhöra teamet Solutions med tio nära kollegor och kommer rapportera till Business Area Manager inom Solutions. Vi präglas av en stark teamkänsla med högt engagemang, och din kompetens kommer att göra skillnad!

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara :

 • Affärsägandeskap för vår Facilityförsäljning
 • Offertarbete - från kravställning till leverans
 • Koordinering av större projekt
 • Daglig kontakt med kunder, interna säljare och leverantörer
 • Anpassa tjänster, lösningar och produkter till kunderna
 • Bevaka marknadstrender
 • Säkerställa försäljning utifrån uppsatta mål
 • Säljstödjande aktiviteter såsom internutbildning av vår säljkår etc

Kvalifikationer

 • Du har 3-5 års erfarenhet inom försäljning.
 • Du är flytande inom svenska i såväl tal som skrift.
 • Vi ser det som starkt meriterande om du jobbat i liknande roll tidigare samt har arbetat med att projektleda och koordinera större projekt.

Personliga egenskaper

Dina personliga egenskaper i denna tjänst är avgörande för att du skall trivas och lyckas hos oss. Vi söker dig som har bra förståelse för helheten i leveransen i hur vi kan hjälpa kunden och ge rekommendationer och konsultation för en bättre framtida lösning. För att nå dit ser vi att det behövs:

 • Struktur och ordningssinne
 • Proaktivt arbetssätt
 • Analytiskt tänkande, drivs av resultat och har en hög aktivitetsnivå
 • Innovation och kreativitet i lösningar och tillvägagångssätt
 • En genuin lagspelare
 • Att du tycker om att skapa nya relationer, är en god lyssnare samt är en bra förhandlare

Om oss

Office Depot Svenska AB är idag ett av Sveriges ledande kontorsvaruföretag med försäljning via vår rikstäckande säljkår, online och via våra butiker från Umeå i norr till Malmö i söder. Vi vill vara det självklara valet hos kunder och samtidigt bidra till ett enklare, bättre och mer hållbart arbetsliv genom vårt heltäckande utbud av kontorsvaror och kontorstjänster. Vi levererar till rätt plats, i rätt tid och till rätt pris. Våra kunder ska veta att vi alltid löser det som behövs till kontoret!

Varumärket Office Depot grundades i USA 1986 och har funnits i Sverige sedan 2008. Office Depot i Sverige har sitt huvudkontor i Solna och centrallager i Strängnäs. Vi omsätter knappt en miljard svenska kronor och har 260 medarbetare som präglas av att skapa kundupplevelser i toppklass med en passion för det vi gör, ödmjukhet i vår kommunikation samt en medvetenhet i att alla beslut syftar till att leverera ett mer hållbart arbetsliv, varje dag. För den som söker mer information om oss hänvisar till vår hemsida, länk här.

Att ansöka

Ansökan sker digitalt via vår hemsida. Urval, intervjuer och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag den 10 juni 2023. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi ber rekryterare att ej göra sig besvär.