BI Developer till Svevia

Hela Sverige
Ansök senast: 2023-06-16

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och.

Är Power BI din grej? Vi söker dig som vill jobba med fokus på Business Intelligence i vårt data- och integrationsteam. I rollen kan du sitta var som helst i Sverige (hybrid/remote) eller på något av våra kontor.

Om rollen

Det är viktigare än någonsin att kunna fatta datadrivna beslut, därför har vi nu påbörjat ett stort initiativ till att lyfta in data från många av våra 100+ Applikationer till Svevias Datalager.

Du kommer tillsammans med verksamheten bygga och ta fram Power BI rapporter, centralisera data till vårt Data Warehouse, samt arbeta aktivt med datamodellering.

Vi arbetar också med andra komponenter inom Power Platform (Power Automate och Power Apps), där vi hjälper verksamheten att lösa problem genom att skapa små appar eller tjänster.

Teamet består av 5+ Data- och Integrationsutvecklare som arbetar tätt tillsammans med dagliga synkar och ett agilt arbetssätt. Teamet är utspritt över landet, och är vana att samarbeta digitalt.

Målet är att verksamheten på sikt ska kunna ta fram rapporter på egen hand och där har du en viktig roll för att förverkliga det.

Tekniker 🛠

✔ Microsoft C#/.Net

✔ Snowflake

✔ Power BI

✔ Azure Data Factory

✔ Microsoft Power Platform - Power Automate, Power Apps

✔ CluedIn

✔ Azure SQL

Om dig

✔ Du har 2-5 års erfarenhet eller mer

✔ Bekväm i C#/.Net

✔ Power BI eller likvärdig plattform

✔ Meriterande med erfarenhet av Power Apps och Power Automate

Du gillar jobba med problemlösning och tycker det är kul att ta fram lösningar tillsammans med användare. Vi tror också att rollen kan passa dig som gillar ansvar, eftersom vi är ett mindre team där alla har utrymme att ta tag i saker.

Varför utvecklare på Svevia?

Vi kombinerar det lilla företagets gemenskap med det stora bolagets stabilitet och karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig en välkomnande kultur med engagerade och ansvarsfulla medarbetare som gillar att samarbeta och dela med sig.

Vår IT/Tech består av ungefär 30 medarbetare i olika roller. Vi bygger just nu upp vår interna kompetens och satsar stort, det finns mycket att göra, därför finns det många möjligheter för den som vill utvecklas hos oss!

Vi har närhet till våra kollegor som jobbar med bland annat ekonomi, inköp och HR. Svevia är mitt uppe i att “gå från papper och penna” till att använda digitala verktyg och efterfrågan på rapporter och beslutsstöd ökar. Ett exempel är hur vi skapat rapporter för våra plogbilar och kopplat geografiskt data till väderdata med sand- och saltåtgång för bättre beslutsunderlag för verksamheten.

Förmåner vi erbjuder ⭐

✔Tryggt och stabilt statligt aktiebolag 

✔ Kollektivavtal & Tjänstepension

✔ Möjlighet till löneväxling för extra pension

✔ Friskvårdsbidrag 5 000 kronor

✔ Möjlighet att arbeta hemifrån/hybrid/remote

✔ 30 dagars semester och klämdagar

✔ Arbetstidsförkortning 40 timmar årligen (5 lediga dagar)

✔ Vara med oss att bli klimatneutrala 2045. 

Ansökan och information 

Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV och svara på några urvalsfrågor. Vi vill vi inte ha ett personligt brev. Frågor? Mejla Jonas Hogener på jonas.hogener@svevia.se som är Rekryteringspartner för IT.

Skicka in din ansökan snarast möjligt så åker kommer Jonas till dig inom kort.

Verksamhetsområde: Administration och specialister

Platser: Hela landet

Distansarbete: Hybridarbete