Chaufför sökes till flisekipage till Eds Återvinning

Stockholm
Ansök senast: 2023-06-16

Eds Återvinning AB

Vill du bli en i vårt team?

Vi söker en ny kollega för körning med flisekipage. Körningen utgår från Eds Återvinningsanläggning i Upplands Väsby med leveranser till olika mottagande värmeverk i huvudsak inom Stockholm/Mälardalen.

Arbetet genomförs i skift om tre veckor där arbetstiden är förlagd 05.00 - 14.00 eller 13.00 – 24.00.

Vi söker dig som har CE-behörighet, yrkesförarkompetens (YKB) och förarkort. Erfarenhet av lastmaskin och tunga lastbilstransporter är meriterande. Ett flexibelt förhållningssätt och fokus på att hitta lösningar är viktigt hos oss eftersom arbetsuppgifterna kan variera med kort varsel.

Körning sker inte året runt och annat arbete på anläggningen kommer tidvis ingå i tjänsten. Behörighet för och erfarenhet av att köra hjullastare är därför meriterande.

Vad erbjuder vi?

En tjänst med intressanta och varierande arbetsuppgifter där du har stort eget ansvar. Eds är en av Sveriges främsta anläggningar inom sitt område och ligger i framkant inom branschen. Vi hoppas att du vill vara med i vårt team och bidra till att utveckla verksamheten ytterligare.

På Eds ser vi det som självklart att ha kollektivavtal för att skapa trygghet för dig i arbetet och för framtiden. Vi har friskvårdsbidrag, subventionerad sjukvård/friskvård, lunchförmån och förskottssemester.

Villkor och ansökan

Tjänsten är på heltid med start efter semesterperioden, datum enligt överenskommelse. Skicka in din ansökan genom att svara på några korta frågor. Du behöver inte bifoga CV eller personligt brev.

Eds Återvinning en toppmodern återvinningsanläggning i Upplands Väsby, rustad för att ta emot bygg- och industriavfall från stora till små bygg-, transport- och åkeriföretag i Stor Stockholm. Med stort fokus på miljö, säkerhet, kvalitet hjälper vi våra kunder att skapa en hållbar återvinning

Wiklunds riktar sig mot byggbranschen inom Stockholm-Mälardalen. Wiklunds jobbar med bygglogistik för att skapa mervärde för våra kunder. Med över 50 års erfarenhet är Wiklunds ett välrenommerat tjänsteföretag inom transport-, bygg- och återvinningsbranschen. Företaget har sin huvudverksamhet i Mälardalen med driftkontor i Järfälla, Bro, Lissma och Uppsala och på byggprojekt inom stor Stockholm och Uppsala. Företaget omsätter ca 300 miljoner och har ca 200 anställda. För mer information om Wiklunds hänvisas till hemsidan www.wiklunds.se.

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Anställningens omfattning: Heltid
 • Antal lediga befattningar: 1
 • Sysselsättningsgrad: 100%
 • Ort: Upplands Väsby
 • Län: Stockholms län
 • Land: Sverige
 • Referensnummer: 2023/9
 • Kontakt: Anna Sahlgren, 08-59034216
 • Publicerat: 2023-05-16
 • Sista ansökningsdag: 2023-06-16