Arbetsledare inom park- och grönyteskötsel till Svevia Skarpnäck

Stockholm
Ansök senast: 2022-12-11

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en Arbetsledare inom park- och grönyteskötsel till vår etablering i Skarpnäck. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.

Ditt uppdrag som arbetsledare

I arbetet som arbetsledare ingår att ha det övergripande ansvaret för ditt parkuppdrag i södra Stockholm. Du kommer att ansvara för kvalitet, ledning, ekonomi, miljö och arbetsmiljö. Du arbetsleder dina medarbetare och underentreprenörer så arbetet fortlöper och utförs på rätt sätt, tryggt och säkert. I din roll ingår även att stötta platschefen i det dagliga arbetet med exempelvis kundkontakter, produktionsstyrning, ekonomiuppföljning och fakturering. Det innebär ett stort eget ansvar och frihet att självständigt planera din arbetsdag efter uppdragets karaktär och Svevias arbetssätt. Tillsammans på arbetsplatsen arbetar vi med drift och underhåll av gata, park och övriga grönytor.

Tjänsten är heltid och du utgår från vår etablering i Skarpnäck. I tjänsten ingår sommar- och vinterberedskap. På Svevia tillämpar vi individuell lönesättning och arbetstiderna är 06:30-15:30.

Vem är du?

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning från exempelvis högskola eller relevant YH-utbildning. Med fördel har du erfarenhet av drift och underhåll, vinterväghållning och/eller entreprenadbranschen. Din personlighet är viktig för oss! Du motiveras av struktur, ordning och reda samt har en administrativ ådra. Vidare är du trygg och förtroendeingivande, du har ett affärsmässigt arbetssätt med fokus på lönsamhet med en förmåga att skapa goda samarbeten med kunder och medarbetare. Att självständigt lösa problem, ta initiativ och fatta beslut faller naturligt för dig och du värdesätter tydlig kommunikation i alla led. Vi söker dig som har mycket god datavana och är intresserad av digitala arbetssätt och processer. B-körkort är ett krav för tjänsten.

En del av något större

Svevia är i dag Sveriges största driftentreprenör. Inom drift och underhåll sköter vi bland annat sommar- och vinterväghållningen för hälften av statens vägnät. Och många kommuner, privata företag och vägföreningar anlitar oss för att ta hand om deras vägar och utemiljöer.

Hos oss bidrar du till en större helhet. Vi plogar för barnfamiljen som är på väg till fjällen. Vi gör så att näringslivets varutransporter når fram och ser till att gator, torg och parker är rena och snygga. Dessutom skyddar vi liv på vägen genom vårt erbjudande inom trafikanordningar.

Varför Svevia?

Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd.

Vi har karriärvägarna för dig som både vill bli chef och ledare eller vill utvecklas i din befintliga yrkesroll. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får vi stad och land att fungera.

Vill du dela väg med oss?

Har du ytterligare frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef, Jonas Ljung, på 010 458 19 06 eller HR Specialist Mathilda Törnlöf 070 284 23 34. Sista ansökningsdag är den 11 december men vi kan komma att kontakta kandidater löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista datum, så sök redan idag! Fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-404 10 00.

Svevia arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens för att främja att vi är en arbetsplats för alla. Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.