Försäkringsrådgivare till If Skadeförsäkring

Mölndal
Ansök senast: 2022-12-01

Är du en person som vill hjälpa och vägleda människor till en tryggare vardag?

Vill du arbeta i en prestationskultur där du hjälper människor till en tryggare framtid om något allvarligt skulle hända? Försäkringar handlar om livet och kan vara det som avgör om man vågar köpa en bil, byta bostad eller bege sig på sin drömresa. Vill du vara med och försäkra hela Sverige rätt? Då är det dig vi söker.

Om rollen

Som säljande försäkringsrådgivare kontaktar du befintliga och nya kunder och skräddarsyr försäkringslösningar utifrån deras behov. Vi arbetar i huvudsak med utgående samtal. Oavsett vad kunden råkar ut för så är det ditt ansvar att se till att hen är rätt försäkrad.

Du kommer att arbeta med våra privatkunder och samtliga försäkringar som vi erbjuder, som exempelvis hem – bil- och personförsäkring. Du genomför hela säljprocessen från att boka in kunden till signerad försäkring. Som försäkringsrådgivare har du en viktig uppgift att i varje kontakt, ge kunden det bästa av If.

I rollen som försäkringsrådgivare har du telefon och dator som ditt främsta arbetsverktyg. Rollen kommer att inledas med en gedigen säljutbildning samt utbildning om våra arbetsmetoder och system. Den fem veckor långa grundutbildningen gör dig redo för den betydelsefulla roll du kommer att ha hos oss. Detta tillsammans med daglig coaching ger dig ett starkt stöd som hjälper dig att lyckas i ditt arbete.

Om teamet

Välkommen till våra fräscha lokaler i Mölndal. På vår avdelning Customer Center Outbound är glädje, prestation och en familjär kultur, tre anledningar till vår framgång. Vi tror att hemligheten till framgången ligger i att kunna balansera arbetsglädje med en hög arbetsmoral.

If´s gemensamma syfte är att se till att försäkra alla kunder rätt och därför har vi en kultur där vi både stöttar och utmanar varandra så att vi kan växa. Dessutom är ett skratt eller några uppmuntrande ord aldrig långt borta. Att ha kul på jobbet ser vi helt enkelt som en förutsättning för att kunna bli bäst på vårt viktiga uppdrag – att försäkra hela Sverige rätt.

Vi erbjuder

  • En inkluderande arbetsmiljö där alla är välkomna
  • Lunchförmån
  • En hälsofrämjande arbetsplats som exempelvis erbjuder friskvårdsbidrag
  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter i det största försäkringsbolaget i Norden
  • Sociala aktiviteter
  • Rabatt på försäkringar tecknade hos If skadeförsäkringar
  • Möjlighet till en hybrid arbetsplats
  • Hög pensionsavsättning

Vem är du?

Vi söker dig som vill arbeta i en prestationskultur och som hela tiden strävar efter att utvecklas och bli lite bättre. Du är driven och vill uppnå dina egna uppsatta mål, något som är viktigt då du arbetar självständigt med hela arbetsprocessen. Du trivs i kontakten med kunder och motiveras av att hitta den bästa lösningen för varje enskild kund. Har du viljan att alltid göra ditt bästa, då kommer vi kunna hjälpa dig att lyckas!

Du har också: 

  • Förmågan att uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift- för att obehindrat kunna kommunicera ut till våra kunder.

Mer information om rekryteringsprocessen 

Start: 9 Januari 2023

Arbetsort: Mölndal

Omfattning: Heltid

Arbetstider: 

Måndag 8:30-17:00 

Tisdag 8:00-17:00

Onsdag 9:00-18:00 

Torsdag 9:00-18:00 

Fredag 9:00-16:00

Sista ansökningsdatum: Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För att ansöka vill vi att du bifogar ett CV och ett personligt brev där du motiverar ditt intresse för rollen. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl utan att du måste ansöka via vårt rekryteringsverktyg. Observera att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag passerat.

För mer information, vänligen kontakta Dea Hadrovic Bukera, Rekryterings- och Utbildningsansvarig på 0730–325700, dea.hadrovic.bukera@if.se

Rollen omfattas av lagen om försäkringsdistribution. Slutkandidater kommer därför genomgå en bakgrundskontroll innan en anställning kan bli aktuell. Utöver referenstagning kan även kontroll av kandidater komma att göras via internet och sociala medier.

Välkommen med din ansökan!