Besiktningsingenjör trycksatta anordningar till DEKRA Skåne och Halland!

Skåne
Ansök senast: 2023-01-02

DEKRA expanderar ytterligare och söker nu en besiktningsingenjör till teknikområde tryck i nordvästra Skåne och Halland.

OM TJÄNSTEN

Som besiktningsingenjör inom trycksatta anordningar kommer du att hjälpa våra kunder att ta säkerheten till en ny nivå genom att besiktiga exempelvis pannor, cisterner, kylanläggningar och mycket annat.

På DEKRA tror vi på individen och tillämpar frihet under ansvar. Du planerar därför själv dina dagar och är med från uppdragets start till mål. Ditt arbetsområde kommer främst att vara i nordvästra Skåne och Halland.

Vi är i dagsläget en sammansvetsad grupp om 10 personer. Vi finns och verkar i hela Skåne och Halland. Även om arbetet är självständigt så samarbetar vi och stöttar varandra i vårt dagliga arbete – ett tight team helt enkelt!

Våra kunder finns inom en rad olika branscher, bland annat:

  • tillverkande industri
  • papper & massa
  • kraft & värme
  • kemiindustri
  • fastighet

VEM ÄR DU?

Är du en person med stort tekniskt intresse, god social förmåga, är driven och gillar utmaningar så kommer du att passa perfekt i rollen som besiktningsingenjör.

På din meritlista hoppas vi kunna hitta en teknisk utbildning på gymnasie- eller högskolenivå samt relevant arbetslivserfarenhet från ovan nämnda branscher.

Goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift samt B-körkort är ett krav.

VAD VI ERBJUDER?

Vi kommer att hjälpa dig att utvecklas i din roll som besiktningsingenjör. Till en början kommer du att arbeta brett med olika teknikslag för att sedan, om du vill och i din egen takt specialisera dig på ett eller flera teknikområden. Du kommer att erbjudas interna utbildningar och praktik tillsammans med en utsedd handledare.

Dessutom blir du en i DEKRA-familjen med trevliga kollegor, engagerade chefer och fina förmåner.

Välkommen med din ansökan!