Talent Acquisition & Attraction Lead till Vitamin Well

Stockholm
Ansök senast: 2022-11-30

VILKA VI ÄR

På Vitamin Well Group säljer vi nyttigare och godare drycker, snacks och proteinprodukter under de välkända varumärkena Vitamin Well, NOCCO, Barebells, Nobe aloe vera, Tyngre och Smiling. Vi är ett svenskt bolag i grunden, men expanderar snabbt globalt. Idag har vi produkter på över 40 marknader, med kontor i tio länder runt om Europa, USA och Asien. I år omsätter vi totalt över 4 miljarder kronor.

Vår resa går fort, men har bara börjat. Vi blir allt fler drivna, ansvarstagande och actionorienterad medarbetare som trivs i en miljö som förändras snabbt. Vi söker nu dig som tar gör oss ännu bättre på att attrahera och rekrytera nya talanger!

DITT ANSVARSOMRÅDE

I rollen som Talent Manager kommer du att ha en mycket viktig roll för att skapa bästa förutsättningar för vår fortsatta tillväxtresa världen över genom att vidareutveckla Vitamin Wells arbete med employer branding och rekrytering. I rollens ansvar ingår allt från att ta fram strategier, vidareutveckla processer och metoder till att operativt jobba inom alla delar. En annan viktig del i rollen är att kontinuerligt utveckla våra chefer i framför allt personbedömning, intervjuteknik och våra interna processer. 

Exempel arbetsuppgifter och ansvar:

 • Ta fram employer branding strategier för olika marknader och leverera på prioriterade aktiviteter
 • Starta upp nya och stötta rekryterande chefer i pågående rekryteringsprocesser
 • Utvärdera nya och befintliga samarbetspartners
 • Bygga upp talangpooler inom prioriterade kandidatområden
 • Utbilda chefer i våra processer för bästa resultat och kandidatupplevelse
 • Säkerställa att vår rekryteringsprocess hänger ihop med vår preboardingprocess

Rollen som "Talent Acquisition & Attraction Lead" är ny och ingår i vår People-funktion som idag är under uppbyggnad vilket innebär en stor möjlighet sätta din prägel både på hur vi utvecklar funktionen och rollen i sig. Du kommer även att ta fram viktiga nyckeltal inom ditt ansvarsområde som du kontinuerligt analyserar och använder för att identifiera nya eller förändrade sätt att arbeta.

DIN ERFARENHET OCH DINA FÖRMÅGOR

Vi söker nu dig som är trygg i din rekryteringskompetens som du skaffat dig under några år som projektledare i en searchverksamhet eller inom en intern TA-funktion och nu vill ta dig vidare till utmaning med ett bredare och mer långsiktigt perspektiv. Du har en mycket bra förståelse för hur sociala medier fungerar och kan användas för att nå ut till relevanta målgrupper samt är allmänt "tech-savvy" inom HRIS och ATS. Som person beskrivs du som actionorienterad och fokuserad på att skapa resultat men också med en analytisk, lyhörd och reflekterande sida som gör att du tryggt kan navigera i en snabbrörlig miljö.

 • Minst 4-5 år relevant arbetslivserfarenhet varav minst 2-3 års erfarenhet av att driva rekryteringsprocesser inom olika funktioner och på olika nivåer från start till mål 
 • Relevant högskoleutbildning eller motsvarande
 • Erfarenhet av arbete inom snabbrörliga och tillväxtorienterade organisationer
 • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift
 • Stark muntlig och skriftlig kommunikativ förmåga 
 • Erfarenhet av employer branding och/eller andra HR-relaterade tjänster är meriterande

Välkommen in med din ansökan som senast den 6:e november. Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

VÅR REKRYTERINGSPROCESS

Som en del av rekryteringsprocessen kan vi komma att be dig genomföra ett personlighetstest samt ett test som mäter logisk slutledningsförmåga. Syftet med testerna är att på ett så objektivt sätt som möjligt utvärdera kandidater och identifiera bästa möjliga matchning mot rollen. Testerna är baserade på gedigen forskning och tas genom vår partner Alva Lab.