Kundansvarig teknisk säljare Norden, Conjet

Stockholm
Ansök senast: 2022-11-30

Är du en engagerad säljare med erfarenhet från försäljning av tekniska lösningar inom B2B? Är du nyfiken och vill bidra till en positiv utveckling inom området? I rollen som Kundansvarig teknisk säljare Norden på Conjet får du chansen att göra just det, och samtidigt vara med på en spännande tillväxtresa. Välkommen med din ansökan redan idag.

Conjet AB utvecklar, tillverkar och säljer vattenbilningsrobotar till kunder globalt. Vattenbilning är en effektiv, hållbar och skonsam metod, som med hjälp av högtrycksvatten bilar bort skadad betong från till exempel broar och parkeringsdäck.

Varje dag får vi på Conjet förmånen att hjälpa våra kunder inom bygg & entreprenadbranschen att leverera vattenbilningsprojekt på ett effektivt, hållbart och skonsamt sätt, både för operatören och för miljön.

Vi befinner oss just nu i en spännande expansionsfas och behöver förstärka vårt säljteam med ytterligare en tekniskt orienterad säljare. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Som Kundansvarig teknisk säljare Norden kommer du att arbeta mot B2B-kunder med att hjälpa och vägleda kunden till den lösning och de produkter som bäst uppfyller kundens behov. 
  • Som Kundansvarig säljare Norden hos oss kommer du att:
  • Jobba med B2B- försäljning, både direkt till slutkund och via distributörer.
  • Utveckla affärer och samarbeten med nya såväl som befintliga kunder.
  • Ge professionell rådgivning och service till våra kunder, förstå deras behov och identifiera möjligheter till existerande och nya kunder.Göra kundbesök, både inom Sverige och i Norden.
  • Ha kontinuerliga kundkontakter och bearbeta nya kontaktytor.
  • Delta på mässor och kundevent.

Din profil

För att lyckas i denna roll ser vi att du har en affärsinriktad profil med stort kundfokus och har några års erfarenhet i rollen som säljare inom B2B. Du har förutom ett starkt säljfokus ett tekniskt intresse och förståelse. Du brinner för att skapa och bibehålla starka relationer med kunder och kollegor, ser möjligheter och tycker att problemlösning är roligt.

För att trivas i rollen som Kundansvarig säljare Norden tror vi att du är en prestigelös problemlösare som trivs lika bra med att arbeta självständigt som i team. Du kommer ha ett nära samarbete Regional Sales Director Nordics och övriga Marknad- och försäljningsteamet.

Tjänsten innefattar resor, både i Sverige i Norden. Du som söker har även erfarenhet av digitala verktyg såsom Microsoft Office och affärssystem. Du har god kommunikationsförmåga, samt talar och skriver svenska och engelska flytande

Tjänsten utgår från vårt kontor i södra Stockholm. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse.

Om oss

Conjet AB utvecklar, tillverkar och säljer vattenbilningsrobotar till kunder globalt. Vattenbilning är en effektiv, hållbar och skonsam metod, som med hjälp av högtrycksvatten bilar bort skadad betong från till exempel broar och parkeringsdäck. Företaget har varit verksamt sedan mitten av 80-talet, men genom nya ägare och ny ledning befinner man sig i ett expansivt skede både organisatoriskt och kommersiellt.

Conjet AB har idag 30 anställda och är beläget i Albyberg i Österhaninge. De kommande åren är framför allt internationell expansion i fokus där vi under förra året har etablerat ett dotterbolag i USA samt tecknat avtal med flertalet nya samarbetspartners i viktiga marknader.