Företagsläkare till Pe3 Företagshälsa

Halmstad/Varberg
Ansök senast: 2022-11-30

Vi erbjuder dig

Pe3 företagshälsa grundades 2006 och ingår numera i Meliva-gruppen. Vår affärsidé är att med personlighet, engagemang och professionalitet erbjuda företagsnära tjänster inom arbetsmiljö, hälsa och rehabilitering. Vår organisation består av fantastiska, innovativa medarbetare med hög kompetens inom sina områden men också av mycket humor och värme. Idag är Pe3 företagshälsa en av de mest efterfrågade företagshälsorna i Göteborg och Halland med drygt 50 medarbetare. Vi vill överträffa förväntningar och fortsätta utvecklas, våra kunder beskriver oss som "en uppstickare som märks och gör skillnad!"

Som företagsläkare inom Meliva-gruppen blir du även en del av ett större nätverk av kollegor som tillsammans är med och utvecklar svensk företagshälsovård.

Kvalifikationer/Arbetslivserfarenhet

  • Legitimerad läkare
  • Meriterande om du har en vidareutbildning inom företagshälsovård, eller annan lämplig bakgrund inom t.ex. rehabilitering, ortopedi, primärvård.

Om jobbet

Pe3 företagshälsa är sedan en tid tillbaka en del av Meliva, en bred vårdgrupp som växer på den svenska marknaden med ambitionen och kunskapen att bidra till utvecklingen av ett hållbart svenskt vårdsystem med patienten, kunden och vårdpersonalen i centrum. Här arbetar företagshälsovården nära primärvården.

Din roll

Som företagsläkare är du trygg i din yrkesroll, du gillar att arbeta i en dynamisk och i en ”platt” organisation där mycket händer varje dag. Du delar våra värderingar och du trivs och drivs av att arbeta resultatinriktat. Vidare har du en god förmåga att möta och lyssna in våra kunders behov. Du kan arbeta både i team och självständigt, du har en god organisatorisk förmåga. Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med samtliga professioner på mottagningen och du kommer att vara en viktig del i att utveckla och förbättra verksamheten.

Din profil Vi söker dig som är: 

  • Är legitimerad läkare med en förmåga att se till både verksamheten och kunden från ett helhetsperspektiv. 
  • Har en god kommunikationsförmåga och fallenhet för att skapa goda relationer med både kunder och kollegor. 
  • Är lyhörd för våra kunders totala behov och du bemöter alla med ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt. 
  • Du är stabil, har lätt att anpassa dig till olika situationer och arbetar bra i team så väl som självständigt. 
  • Trivs med att ta det ansvar och visa det engagemang som krävs på en liten enhet. 

Om oss

Meliva är en bred vårdgrupp som växer på den svenska marknaden med primärvård, BVC och företagshälsa i fokus. Med innovativa vårdlösningar och en stark närvaro både fysiskt och digitalt, har vi ambitionen och kunskapen att bidra till utvecklingen av ett hållbart svenskt vårdsystem med patienten, kunden och medarbetare i centrum.

Melivas resa i Sverige började under 2020 i samgåendet med ett flertal erfarna vårdgivare, och är redan en av landets allra största aktörer inom primärvård med omkring 90 000 listade patienter. Vi har en gedigen erfarenhet bakom oss med rötter från den finska vårdgivaren Mehiläinen, som sedan 1909 varit ledande inom sjuk- och hälsovården samt företagshälsovård i vårt nordiska grannland. Mehiläinen var också tidigt drivande i digitaliseringen av vård i mobilen och datorn, en utveckling Meliva fortsätter att driva i Sverige.

Pe3 företagshälsa, som en del av Meliva-gruppen, finns nu i området kring Göteborg, Varberg, Halmstad samt Uppsala. Precis som Mehiläinen tar Meliva stolt arbetet vidare med livet som uppdrag. Oavsett var du möter oss har vi alltid den mänskliga omtanken i främsta rummet. Välkommen att följa med på resan!

Om anställningen

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare

Lön: Fast månadslön

Arbetsgivare: Pe3 Företagshälsa

Kontakt: Anna Johansson

Mail: anna.johansson@pe3.se

Telefon: 010-2525924