Besiktningsman Miljökontroller, riskbedömningar, audits & arbetsmiljöarbete sökes till DEKRA i Stockholm

Stockholm
Ansök senast: 2022-11-28

Har du tidigare erfarenhet av besiktningar inom t ex ackrediterad verksamhet eller annan typ av verksamhet där du har arbetat med besiktningar, inspektioner, kontroller, revisioner eller liknande? Har du tidigare erfarenhet arbetsmiljö- eller miljöarbete eller ett intresse för att utvecklas vidare inom arbetsmiljö, miljö, riskbedömningar, revisioner/audits, LCA, LCC eller beräkningstjänster? Vill du vara med och bidra till DEKRA:s utveckling inom Stockholmsregionen? Vill du arbeta i ett företag med medvind och stort fokus på Säkerhet, Arbetsmiljö, Miljö & Hållbarhet? Vill du även ha kul på jobbet? Då kan du vara den vi söker!

OM DEKRA

DEKRA med fler än 47 000 medarbetare är ett av världens ledande företag inom säkerhet, hållbarhet, test, inspektion och certifiering och betjänar kunder på alla kontinenter i 60 länder. Vi på DEKRA erbjuder innovativa tjänster som bidrar till ökad säkerhet på vägen, på jobbet och i hemmet.

DEKRA:s vision: ”We will be the Global Partner for a Safe, Secure and Sustainable world”

DEKRA Industrial erbjuder ett självständigt och utvecklande arbete i en kundfokuserad verksamhet med ett tydligt fokus på utveckling. Du kommer att tillhöra en global koncern med stora resurser och möjligheter till personlig utveckling samt möjligheter till deltagande i internationella projekt.

Affärsområde Safety & Sustainability Services Nordic har specialister inom olika områden där vi erbjuder högkvalitativa tjänster inom Arbetsmiljö, Säkerhet, Kvalitet, Miljö & Hållbarhet till våra kunder. Vi har affärsenheter inom: ”Arbetsmiljö/HSE & Hållbarhet”, ”Audits, Kvalitet & Miljö”, ”Maskinsäkerhet & Processäkerhet”, ”Engineering Asset Management & Järnväg” och ”Informationssäkerhet & Cybersäkerhet”

OM ROLLEN

Vi söker dig som vill arbeta med Miljökontroller av arbetsmaskiner och entreprenadfordon inom Stockholm med närområden 2-3 dagar i veckan. Övrig tid kommer du att arbeta brett med arbetsmiljöfrågor, audits/kvalitetsrevisioner och riskbedömningar inom järnväg, infrastruktur samt annan industriell verksamhet tillsammans med våra specialister inom Stockholmsregionen.

Beroende på din tidigare erfarenhet, kompetens, utbildning och personliga önskan finns det många möjligheter att utvecklas åt olika håll t ex inom arbetsmiljöområdet, miljöområdet, hållbarhet, inom beräkning, LCA, LCC, riskbedömning, Asset Management eller andra spännande områden.

DEKRA bedriver många spännande kunduppdrag, korta som längre och vi stöttar dig samt kompetensutvecklar dig genom mentorskap och coachande samarbete i kunduppdrag.

Exempel på arbetsuppgifter: Miljökontroller av arbetsfordon, industrimaskiner och entreprenadmaskiner (kontroll av oljor, vätskor etc.), riskbedömningar, mätningar av yrkeshygieniska gränsvärden (t ex damm, buller, vibrationer, kem, emissioner, mögel etc.), stöttning till kunder med att utveckla/implementera åtgärder som svarar mot Arbetsmiljöverkets i Inspektionsmeddelanden, stöd inom SAM, utbildningar och föreläsningar, revisioner/audits samt andra spännande uppgifter …tillsammans med våra proffsiga specialister.

DEKRA har ett stort team med duktiga specialister i olika delar av landet, som alla kommer att stötta dig i ditt arbete och i din fortsatta utveckling.

Välkommen till ett proffsigt och engagerat team, som stöttar varandra & har kul på jobbet!

KVALIFIKATIONER, KOMPETENS & ERFARENHET

Vi söker gärna dig som har tidigare erfarenhet från besiktning t ex inom ackrediterad verksamhet eller erfarenheter av miljökontroller, inspektioner, revisioner, riskbedömningar och liknande.

Kanske arbetar du idag som besiktningsman inom ackrediterad verksamhet och vill utvecklas vidare inom miljö, arbetsmiljö, risk management, audits/kvalitetsrevisioner och liknande?

Kanske arbetar du idag med någon typ av inspektioner, kontroller, riskbedömningar eller audits och har en önskan av att vända blad, utvecklas vidare, axla nya utmaningar i ett framgångsrikt företag med stor utvecklingspotential.

Vi ser gärna att du har en lämplig högskoleutbildning i botten inom t ex maskinteknik, beräkning, arbetsmiljö (eller YH-utbildning), kemiteknik, medicin, medicinteknik eller annan utbildning i kombination med arbetserfarenhet som väger upp på motsvarande sätt.

OM DIG

Som person är du initiativtagande, driven samt har förmåga att inge förtroende. Du har ett strukturerat arbetssätt med starkt ansvarstagande och vilja att uppfylla kundförväntningar och resultat. Vidare är du kundorienterad och lätt att samarbeta med.

Det är viktigt att du har ett positivt mindset, ett driv och brinner för att utvecklas samt utveckla andra. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Krav på B-körkort och du skall ha tillgång till egen bil. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

VÅRT ERBJUDANDE & ANSÖKAN

DEKRA erbjuder förmåner avseende sjukvårdsförsäkring, kompetensutveckling, personlig utveckling, hälsokontroller, friskvårdsbidrag, pensionsplanering, löneväxling, reseförsäkring, Club DEKRA och mycket mer. Tjänstebil kan eventuellt erbjudas på sikt.

Placeringsort: Stockholm/Solna

Stämmer ovanstående in på dig? Tveka då inte med att höra av dig till oss redan nu, då tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV. Sista ansökningsdag är 2022-11-28.

Om du har frågor kring tjänsten, så är du välkommen att kontakta Affärsenhetschef HSEQ & Maskinsäkerhet: Tobias Pier 010-455 1580 eller Affärsområdeschef Safety & Sustainability Services Nordic: Jari Salo 010-455 1222