Besiktningstekniker till Opus Bilprovning Kumla

Kumla
Ansök senast: 2022-11-30

Arbetet som besiktningstekniker hos Opus

Som besiktningstekniker besiktar du fordon och kontrollerar att de uppfyller uppställda miljö- och säkerhetskrav. Du får ett stimulerande arbete där du har många nya kontakter och där fokus ligger på service och säkerhet. Det är ett ansvarsfullt arbete med tidvis högt tempo då många kunder ibland kommer samtidigt, det är därför viktigt att kunna vara flexibel och se nya möjligheter för att göra våra kunder nöjda. Arbetet är dels självständigt men du arbetar ofta i team med övriga kollegor. Våra kunder besöker oss från morgon till kväll, samt helger, vilket innebär att du kommer arbeta på varierande arbetstider. 

Opus Bilprovning vill vara en öppen och kreativ arbetsplats där allas kunskaper och erfarenheter värdesätts. Därför värnar vi den etniska och kulturella mångfalden, en jämn könsfördelning och en varierad åldersfördelning bland våra medarbetare.

Vi erbjuder dig

Ett roligt arbete i ett framgångsrikt team där vi värnar trivseln på arbetsplatsen. Vi har många fördelaktiga förmåner och erbjuder en stabil anställning i ett etablerat företag. För rätt person finns sedan goda möjligheter till kompetensutveckling. Är du inte certifierad tekniker, men uppfyller övriga krav, så erbjuds du betald utbildning under anställningen.

Vem är du?

Du är driven och engagerad och trivs att arbeta med människor. Vidare ser vi gärna att du har ett stort tekniskt intresse samt har tidigare erfarenhet av kundservice. Har du dessutom fordonskunskap, tycker om mötet med människor och att göra det lilla extra för kunden så kan det vara dig vi letar efter.

Vi söker dig som har: 

  • Dokumenterad erfarenhet eller lämplig utbildning inom fordonsområdet
  • B-körkort
  • Teknisk fordonskunskap
  • Grundläggande datakunskaper 

Meriterande:

  • Giltigt certifikat för fordonsbesiktning (K1, K2, KMC)
  • C-körkort
  • Språkkunskaper utöver svenska och engelska

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka in ditt CV samt personligt brev redan idag! För mer information kontakta Tommy Ståhl via telefon 010-8044883 eller e-post tommy.stahl@opusbilprovning.se

Sista ansökningsdag: 2022-11-30 (Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag)

Om du vill lära dig mer om vårt företag, och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida https://opus.se/