Järfälla Energi AB söker Elinstallatör av laddboxar i Skåne

Skåne
Ansök senast: 2022-12-29

Vill du arbeta i en omväxlande roll som elektriker där du får ta ansvar och utvecklas? 

Arbetsuppgifter:

Du kommer att ingå i vårt team som arbetar med installation av laddboxar för bilar på plats ute hos våra kunder. Du kommer arbeta i Skåne. Primärt hos privatpersoner.

Vem är du?

Som person är du initiativtagande, noggrann, teknikintresserad och drivs av att skapa nöjda kunder och utveckla egna kundrelationer. Du är bekväm med att ta egna beslut samtidigt som du förstår vikten av att ta hjälp med det som du inte är helt säker på.

Du har gymnasieutbildning inom el eller annan teknisk utbildning och några års erfarenhet av elinstallationer. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, du behärskar även engelska och innehar körkort.

Vi erbjuder:

Som elinstallatör hos oss har du ett fritt och självständigt arbete, samtidigt som du får uppbackning av ditt team och experter både internt och externt. Vi har en platt organisation med korta beslutsvägar och vi erbjuder ett omväxlande och intressant arbete i ett expansivt företag i en expansiv bransch.

Ansökan

Vi bearbetar ansökningar löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten kan du vända dig till VD Max Söderberg 0707-75 61 59

Om arbetsgivaren

Järfälla Energi är på väg att bli en av de större elinstallationsföretagen på laddboxar för privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Vi är specialister på grön teknik och brinner för att göra det vi kan för ett bättre klimat. Vi växer snabbt och hoppas att du vill vara en del av vår resa.