Innesälj till Team Kyla Syd på Dahl

Skåne
Ansök senast 2021-11-15

Har du erfarenhet från kylmarknaden och är duktig på att skapa och bibehålla kundrelationer? Gillar du försäljning och vill jobba på ett företag som har Sveriges bästa kunderbjudande? Då vill vi att du läser vidare!

Vi söker en innesäljare inom segmentet kyla till vårt team i södra Sverige – med positionering på någon av våra filialer i Skåne. Teamet du kommer att tillhöra består av ett gäng härliga kollegor som servar våra fantastiska kunder varje dag. Alla har olika personligheter och intressen, men oavsett vad de gillar eller vad de gör på sin fritid har de alla passion för en sak – försäljning!

Om rollen

Som säljare inom Team Kyla är du en nyckelperson och ytterst viktig för vår satsning inom segmentet. Dahl är en stor och ledande nationell grossist inom VVS-branschen och har vuxit mycket på grund av stark lokalkännedom och lokalt entreprenörskap.

Dahl finns i alla kanaler! Den digitala affären likväl som det personliga mötet med kund i butik, på telefon och via epost kommer att vara dina viktigaste arbetsredskap. Utöver alla möten och samtal kommer du få utlopp för dina administrativa färdigheter i form av bland annat ordermottagning, uppföljning av offerter och prisfrågor.

Då kyla är ett av Dahls tillväxtområden finns det goda möjligheter att utvecklas i rollen. På sikt kommer det även finnas möjlighet att ta eget kundansvar och driva utvecklingen av segmentet kyla mot nya mål tillsammans med försäljningschefen, vilken du även kommer att rapportera till.

Passar vi varandra?

För att passa som innesäljare behöver du vara självständig, utåtriktad, strukturerad och lösningsfokuserad samt ha en positiv och nyfiken inställning. Att driva framåt är en viktig ingrediens på Dahl samt att arbeta mot uppsatta mål. Att våga ta avslut och hitta en för båda parter attraktiv lösning är A och O.

Det är meriterande om du har erfarenhet från kylmarknaden inom fabrik, men inget krav. Dina personliga egenskaper och intresset för tjänsten är mycket viktigt för oss.

Då du kommer arbeta mycket i Excel och Salesforce (CRM) under dina arbetsdagar ser vi med fördel att du har tidigare vana av arbete i dessa system. Goda kunskaper i engelska i både tal och skrift är nödvändigt då många av våra leverantörer är internationella.

Varför arbeta hos oss?

Vi vill att samtliga medarbetare ska trivas, må bra och ha kul på jobbet. Vi har en stark tro på att våra medarbetare är avgörande i vår framgång och vi är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär hos oss.

Några av våra förmåner är Rikskortet, regelbundna hälsokontroller, rabatter i våra butiker samt även rabatter på privatleasing av personbil, träningskort, glasögon och linser.

Om Dahl

Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi omsätter över 9 miljarder. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen.

På Dahl drivs vi av att skapa värde för våra kunder, vi är marknadsledande och strävar efter att alltid göra allt lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra. På Dahl är vi 1 300 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var och en och tillsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Försäljningschef Martin Selin på 0722-060393.

Avslutningsvis

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast möjligt. Placeringsort är Skåne.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 15 november.

Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsformuläret på vår karriärsida (karriar.dahl.se).

Varmt välkommen med din ansökan!