Erfaren Platschef till Svevias Anläggningsverksamheten i Stockholm

Stockholm
Ansök senast 2021-11-07

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en Platschef till vår anläggningsverksamhet i Stockholm. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas och utveckla andra som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.

Anläggningsregionen i Stockholm är i en uppbyggnadsfas, gruppen består idag av 65 medarbetare, vi har tydliga mål och en plan för hur regionen ska växa. Till regionens Arbetschefsgrupp som fokuserar på väg, mark och VA-projekt söker vi dig som har några års erfarenhet som Platschef och vill vara med och bidra till regionens utveckling.

DITT UPPDRAG SOM PLATSCHEF 

Platschef på Svevia är en viktig och central roll med stort ansvar för att projekten blir framgångsrika. Du drivs av att skapa lönsamhet i dina projekt och att leda andra. Du planerar och leder produktionen från start till mål och motiverar och utvecklar dina medarbetare. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Platschef ingår även att:

  • ta fram och följa upp produktionskalkyl/budget och tidplaner
  • ansvar för säkerhet, arbetsmiljö och miljö
  • ansvar för att leverera resultat enligt ekonomiskt uppställda mål för projektet inkluderande månadsuppföljning och prognos
  • ansvar för dokumentation och att leverera rätt kvalitet i enlighet med kontrakt och mål
  • ansvar för en god kundrelation i pågående projekt 
  • personalansvar för yrkesarbetare 

Våra kunder är stat, kommuner och privata aktörer såsom fastighetsutvecklare och industrier. Anläggningsprojekten i gruppen består ofta av gatu- och VA-arbeten av större karaktär i stadsmiljö och exploateringsområden. Därför söker vi dig som har erfarenhet av VA-projekt och infrastrukturprojekt inom väg.

Vem är du?

Vi söker dig som har högt säkerhetstänk och fokus på såväl medarbetarutveckling som kvalitet, kundnöjdhet, produktivitet och god lönsamhet. Ditt arbetssätt är förtroendeingivande och affärsmässigt. Du har god planeringsförmåga och driver arbetet framåt även när projekten ställs inför ändrade förutsättningar som kanske kräver alternativa lösningar. Det ställer krav på din förmåga att kommunicera, informera och involvera. Du har erfarenhet som ledare inom anläggningsbranschen och har troligtvis en byggteknisk utbildning i grunden. Rollen förutsätter att du har B-körkort samt att du har flytande svenska i tal och skrift. 

EN DEL AV NÅGOT STÖRRE 

Inom anläggningsverksamheten bygger vi Sverige från grunden – i betong, stål, trä, sten och jord. Och vi gör det genom att anlägga vägar, broar, kajer och betongkonstruktioner för industri, stat och kommun. Dessutom bryter vi ny mark och banar väg för VA-nät, vindkraftsparker och exploateringsområden. Vi har också specialenheter inom grundläggning och marksanering. Tillsammans med Svevias övriga verksamheter inom vägdrift och beläggning blir du en viktig kugge i ett större samhällsmaskineri. Det öppnar nya möjligheter för innovation och problemlösning.

VARFÖR SVEVIA? 

Vi erbjuder marknadsmässiga villkor och att bli en del av ett kompetent och engagerat team i Stockholms anläggningsverksamhet, hos oss blir du snabbt en i gänget. Utifrån Svevias strategier, mål och värdegrund får du de förutsättningar som krävs för att göra skillnad och bidra till företagets utveckling. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd. Och hos oss står ledarskapet i fokus, vilket gör att du kontinuerligt får möjlighet att utvecklas i din roll. 

Vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Att du ska leda genom dina medarbetare ser vi som en självklarhet. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss? 

ANSÖKAN OCH INFORMATION 

Har du ytterligare frågor om tjänsten kontakta HRBP Tina Leffler tina.leffler@svevia.se eller rekryterande chef Maryam Zarrin maryam.zarrin@svevia.se Intervjuer kan komma att ske löpande, skicka in din ansökan senast den 7 november.  

När du ansöker behöver du svara på några urvalsfrågor, vilket gör att du inte behöver bifoga ett personligt brev, dock önskar vi ditt cv där det är till fördel om du anger dina projekterfarenheter. 

Fackliga företrädare nås via växeln, tfn 08-404 10 00. Svevia arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens, för att främja att vi är en arbetsplats för alla.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.