Säljare/Account Executive till HRM Software

Växjö
Ansök senast 2021-11-08

Söker du en utvecklande roll inom systemförsäljning där du får möjlighet att förverkliga kundens specifika önskemål? Lockas du av varierande arbetsuppgifter och att arbeta med flera kontaktytor för att leverera Sveriges senast utvecklade lönesystem till stora kända organisationer? Då har vi ditt drömjobb! Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning inom IT för en anställning hos HRM Software. 

Arbetsuppgifter

Som säljare hos oss kommer du främst att ha kontakt med HR-/lönechefer på stora kända företag. Till en början sker detta självständigt, längre in i processen blir det däremot naturligt att göra sambesök med våra duktiga verksamhetkonsulter som är experter på våra system och våra kunders processer. 

Du får en viktig roll i företaget och erbjuds en möjlighet att i nära samarbete med företagets kunder skapa affärsnytta och mervärde för såväl företaget som för kunden. Rollen erbjuder också en möjlighet att arbeta tätt med andra interna resurser inom HRMs utvecklings- & produktenheter såväl som med HRMs kundstöds- och leveransenheter.

Ditt dagliga arbete kommer dels att gå ut på nykundsbearbetning av stora företag i storstadsregionerna som önskar implementera nytt lönesystem, dels varierande arbetsuppgifter som kundansvarig i att utveckla och förvalta kunder som redan gått i produktion med HRM.  

Din Profil

Det här jobbet passar dig som är förtroendeingivande och driven i ditt arbetssätt. Du har erfarenhet av att sälja inom IT-sektorn och känner dig motiverad av att jobba med stora organisationer och arbetsprocesserna det medför. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlighet och som säljare hos oss brinner du för långsiktigt relationsskapande med bl.a. några av Sveriges mest framgångsrika storbolag. Du är en naturlig teamspelare med stort kundfokus och en uthållighet då det ofta är långa och komplexa försäljningsprocesser som gäller. 

För att vara aktuell för tjänsten har du god erfarenhet av IT-försäljning samt flytande kunskap i svenska språket. 

Vad erbjuder HRM?

Vi erbjuder dig en intressant personlig utveckling med möjlighet till stor egen påverkan av arbetssituationen. Vi erbjuder vidare en miljö där du kommer att kunna arbeta med kunder i varierande storlek och i olika branscher. Eftersom vi är det lite mindre bolaget har vi korta beslutsvägar och du kommer inneha en nyckelroll som har stor betydelse för bolaget. Viktigt är att du vill utvecklas långsiktigt tillsammans med HRM Software då vi befinner oss i en mycket spännande tillväxtresa. 

Övrig information 

Placeringsort: Växjö

Arbetstid: Vardagar, dagtid

Omfattning: Tillsvidareanställning med tillämpad provanställning

Lön: Individuell lönesättning

Start: Enligt överenskommelse

Tycker du att beskrivningen passar in på dig och låter som en rolig utmaning? Ansök då till tjänsten redan idag.  Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag!

HRM Software har valt att samarbeta med Maxkompetens i den här rekryteringsprocessen. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Nathalie Petersson på telefon 0733 20 56 35.

Vi ser fram emot din ansökan! 

Ansökningar via e-post mottages ej med hänvisning till GDPR. 

Om HRM

HRM Software har idag Sveriges senast utvecklade HR-/ lönesystem för stora organisationer. Systemet hanterar lön, personella resurser samt tid och bemanning – innovativt, personligt och tillgängligt – precis som ett HR-/ lönestöd ska vara! Det går bra för HRM Software. I takt med att vi har kapacitet för nya inspirerande uppdrag behöver vi förstärka med ny och erfaren kompetens. Brinner du för affärssystem, verksamhetsutveckling och tydliga resultat så finns det en god chans att du känner dig hemma här. 

På kontoret i Växjö är vi cirka 60 drivna, erfarna och passionerade medarbetare med olika bakgrund. I säljteamet är vi i nuläget fyra medarbetare. 

Om Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på sex orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. 

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! 

Maxkompetens innehar branschens auktorisation för rekrytering och bemanning.