Finansiell Rådgivare till Max Matthiessen

Borås
Ansök senast 2021-11-13

I 130 år har Max Matthiessen hjälpt företag och privatpersoner att fatta välgrundade beslut om pensioner, försäkringar och placeringar. Genom upphandling, analys och rådgivning skapar vi marknadens främsta spar- och försäkringsprodukter. Bland våra kunder finns alltifrån stora börsbolag till mindre ägarledda bolag.

Max Matthiessen står idag inför en otroligt spännande tillväxtsresa tillsammans med Nordic Capital som ägare. Vi har som ambition att under de kommande åren växa och skapa nya möjligheter för både bolaget och våra medarbetare. Till vårt kontor i Borås söker vi nu en driven Finansiell rådgivare till ett engagerat och etablerat team. Vi söker dig som vill utvecklas inom företaget och skapa värde för våra kunder.

Om Rollen 

Som Finansiell Rådgivare hos Max Matthiessen ansvarar du för en egen kundstock och arbetar nära dina kunder för att tillgodose med förstklassig rådgivning inom tjänstepension. Du arbetar proaktivt och långsiktigt för att nå uppsatta mål och aktiviteter. Vidare ansvarar du för att bearbeta nya kunder, delta vid upphandlingar samt arbeta med cross-selling och ständigt utveckla affären. 

Om dig 

Tjänsten ställer höga krav på att du arbetar självständigt och strukturerat samt att du har mycket hög kompetens och servicenivå. Du är professionell säljare med en stark vilja och drivkraft att nå såväl dina egna som företagets uppsatta mål. För att bli framgångsrik krävs att du har ett starkt engagemang för dina kunder och är förtroendeingivande.

Kvalifikationer

  • Flerårig erfarenhet av finansiell rådgivning inom tjänstepensionsområdet
  • Uppfyller kraven avseende utbildning för att arbeta som rådgivare (Livdiplom/Insuresec) 
  • Resultatinriktad med en hög arbetsmoral samt kapacitet
  • Bred kunskap inom branschen och har arbetat med stora, medelstora och mindre kunder
  • Examen inom ekonomi eller motsvarande 

Vi erbjuder ett utvecklande och stimulerande arbete i ett team där tillväxten är stor och energin hög! Du får stora möjligheter att påverka ditt eget arbete och resultat. Du kommer att arbeta med professionella kollegor och med ett konkurrenskraftigt erbjudande. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Om detta låter som rätt utmaning för dig tveka inte att skicka din ansökan till oss, i din ansökan vill vi ha ditt CV/LinkedInprofil. Vi rekryterar löpande, därför rekommenderar vi dig att skicka in en ansökan så fort som möjligt. Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta Thomas Nilsson 0733 700 82 76 eller vår HR Generalist Julia Winberg, 073 375 72 84.