DHL Express Malmö söker terminalarbetare!

Malmö
Ansök senast 2021-10-30

Vill du vara en del av världens mest internationella företag? Trivs du i en roll med högt tempo där det är viktigt att sätta kunden i fokus? Då kanske detta är rollen för dig.

DHL Express är världens ledande leverantör av internationella expresstransporter och nu söker vi dig som vill vara med och måla världen gul!

För oss på DHL Express är det medarbetarna som är kärnan i verksamheten. Våra medarbetare är det som skiljer oss från andra på den internationella expressmarknaden och det är därför alltid vårt mål att dra till oss och behålla de bästa talangerna.

Vi söker nu terminalarbetare för deltidsanställning med start enligt överenskommelse. Tjänsterna är tillsvidare med provanställning eller visstidsanställning.

Som terminalarbetare jobbar du antingen morgon eller kväll;

Morgon: Varierande arbetstider enligt schemaläggning mellan kl 5.15-10.00. 

Kväll: Arbetstider enligt schemaläggning mellan kl 16.00-22.00. 

Du kommer i ansökan ha möjlighet att svara på om du är mest intresserad av att jobba morgon eller kväll.

ARBETSBESKRIVNING

I din roll som terminalarbetare ansvarar du för lastning, lossning och sortering av paket/pallgods samt att processa paket vid cargoscan. Du ska säkerställa att det dagliga arbetet alltid utförs enligt för DHL Express gällande instruktioner och processer, du behöver därför ha en väl utvecklad koordinationsförmåga och förståelse för instruktioner och processer. Tunga lyft förekommer vilket kräver god fysik.

I din roll representerar du DHL Express i varje kundkontakt och det är viktigt att du har en genuin känsla för service och kvalitet. På DHL Express stöttar vi våra kollegor och arbetar som ett lag.

KRAV

  • Gymnasieutbildning eller likvärdigt
  • God svenska och engelska i tal och skrift
  • Godkänt utdrag ur Polisens belastningsregister
  • Godkänd säkerhetsprövning då du kommer att arbeta inom säkerhetsklassat område

VEM ÄR DU?

  • Du har en genuin känsla för service och kvalitet samt är en lagspelare med med känsla för teamwork
  • Du har god fysik, förståelse och koordinationsförmåga gällande instruktioner och processer
  • Du flexibel, initiativrik, engagerad samt prestigelös

VI ERBJUDER DIG

Ett roligt jobb med grymma kollegor som alltid ställer upp – As One!

Hos oss får du möjlighet till personlig och yrkesmässig utveckling. Bland annat genom ett av marknadens bästa utbildningsprogram för att du ska bli en Certifierad internationell specialist. Du får även en gedigen introduktion så att du får alla förutsättningar att lyckas

Vi har självklart kollektivavtal, friskvårdsbidrag och frukt på jobbet.

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 2021-10-30, urval och intervjuer sker löpande så sök snarast då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Passar du in på ovanstående profil och vill ha ett roligt jobb, tveka inte att ansöka redan idag!

Tryck på knappen "Ansök nu" för att söka tjänsten, vi har endast möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via rekryteringssystemet.