Talent Acquisition Partner till Previa/Falck Healthcare

Stockholm
Ansök senast 2021-10-25

Nu letar vi efter dig som brinner för rekrytering och vill vara med på en spännande utvecklingsresa! Vi söker nu en Talent Acquisition Partner som vill vara med och utveckla vår rekrytering, som ett viktigt steg i vår fortsatta

Om rollen

Som Talent Acquisition Partner kommer din huvuduppgift vara att ansvara för Previas search- och rekryteringsprocesser. Du kommer vara ett konsultativt stöd inom rekrytering till Previas chefer och säkerställa att HR tillhandahåller värdeskapande stöd till den affärsmässiga verksamheten.

En del av ditt arbete kommer vara att leda och driva samt utveckla HR strategier och processer inom rekrytering som stödjer företagets övergripande affärsidé i nära samarbete med affärsverksamheten. Du är en proaktiv partner inom rekrytering och styrkan ligger i att ha en stor kunskap och förståelse för verksamheten och dess behov samt att jobba strategiskt såväl operativt.

Strategiskt och operativt HR stöd inom;

  • Search
  • Förändringsarbete
  • Rekrytering
  • Employer branding –attrahera, rekrytera, preboarding
  • Projektledning

Om dig

För att lyckas i denna roll tror vi att du har arbetat flera år i en liknande roll. Du har många års erfarenhet från rekrytering och search av specialister både operativt och strategiskt.

Dina erfarenheter:

  • Akademisk examen eller annan eftergymnasial utbildning
  • Erfarenhet av att driva och presentera rekryteringsfrågor i olika forum
  • Mångårig erfarenhet av relations och nätverksarbete
  • God ekonomisk förståelse och erfarenhet av att arbeta affärsinriktad med search/rekrytering
  • Erfarenhet av projektledning, att arbeta i projekt eller projektliknande former

Som person är du prestigelös, kommunikativ och har en stark teamkänsla. I den här rollen är det viktigt med att samarbeta med olika intressenter och att du är förtroendeingivande. Du har ett stort driv och är affärsmässig samt resultatorienterad, och gillar att jobba mot tydliga mål.

Mer om rekryteringen 

Vi på HOME of Recruitment har förmånen att få hjälpa Previa/Falck Healthcare med rekryteringen. Sök tjänsten så fort som möjligt, men senast den 25 oktober. För att söka behöver du endast fylla i några frågor samt bifoga din LinkedIn-profil alternativt CV. Vi önskar inte personligt brev. Vi jobbar kompetensbaserat och i processen ingår tester, intervjuer och referenstagning. Vi påbörjar urvalet efter den 25 oktober och processen beräknas vara klar i slutet av november.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Carola Streng Holgersson (carola@homeofr.se, 072-179 80 16). 

Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.