Backend-utvecklare som vill digitalisera ICA Sveriges butiker

Stockholm
Ansök senast 2021-11-03

Vill du vara med på resan att digitalisera och effektivisera Sveriges alla ICA butiker (totalt ca. 1300 stycken) och 50 000 användare? Vi söker nu en Backend-utvecklare till det vi kallar MinButik som är ICA butikernas primära ingång till de appar som behövs för att för att sköta det dagliga arbetet i butiken.

Det finns en stor efterfrågan från butik och ICA handlare att ta plattformen vidare till nästa nivå. Som Backend-utvecklare i MinButik ingår du i ett team bestående av utvecklare, produktägare, testare och UX/designers. Teamet är under expansion och i en spännande fas, där ert mål är att skapa robusta, användarvänliga lösningar för handlare och medarbetare i butik.

Arbetsuppgifter

Det är en komplex IT-miljö i ICA-butikerna och för att effektivisera och digitalisera butikerna har en långsiktig satsning gjorts på MinButik för att förenkla ICA-handlarnas vardag. Ett steg i att effektivisera vardagen i butik är den plattform vi bygger där vi ansvarar för ramverk/riktlinjer samt stöttar andra initiativ och projekt som vill 'leva' i MinButik.

Som Backend-utvecklare i MinButik-teamet kommer du att ansvara för att utveckla och förvalta plattformens gemensamma tjänster samt säkerställa att de fungerar både ur ett förvaltnings- & arkitekturperspektiv. Du kommer att arbeta nära andra team och initiativ som ’lever’ i MinButik. Vi är ett litet team så du kommer ha möjlighet att påverka arbetssätt och teknikval så att MinButik blir det bästa möjliga verktyget för våra butiker.

Din profil

För att lyckas i rollen har du relevant utbildning, några års erfarenhet av utveckling och gärna ett intresse för arkitektur. Du har en god social förmåga, duktig på att skapa och bibehålla relationer. Du är en positiv och driven person som tar ansvar, initiativ och har förmågan att se helheten. Du är en genuin lagspelare som vill bygga ett starkt team med stor gemenskap.

Du brinner för backendutveckling och vi ser gärna att du har djup kunskap inom:

  • .NET Core
  • SQL kunskap
  • REST & GraphQL
  • Continious Delivery / Continious Integration
  • Azure-kunskap
  • Microservices
  • Testdriven utveckling
  • God vana att arbeta med agila arbetssätt

Rollen kräver att du talar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i engelska.

Är du nyfiken på rollen och vill vara med och bygga upp och bli en del av teamet runt MinButik ser vi fram emot din ansökan!

Kontaktinformation

Vid frågor gällande tjänsten kontakta rekryterande chef, Ola Löndahl, 08-561 50 498

Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta rekryterare, Markus Öhman 010-422 24 38

Sista dag för ansökan

Ansök så snart som möjligt, då vi gör löpande urval. Dock senast 2021-10-05

Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?

Ser du också möjligheterna med digital innovation? Vi tycker att det är bland det bästa som hänt vår bransch. För det gör att vi kan förenkla vardagen för så många människor därute. I nära samarbeten med varandra, för att verkligen kunna maximera allas individuella insatser i varje utmaning vi möter, skapar vi riktig kundnytta. Oavsett om vi jobbar med IT inom banktjänster, fastigheter eller kring all vår goda mat är vi nära kundens vardag. Och vi driver den digitala utvecklingen framåt inom våra olika områden. Varje dag.

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

Är du nyfiken på oss och vill bli en av våra nya kollegor? Klart du är! Välkommen med din ansökan!