Finansiell Administratör till Max Matthiessen

Malmö
Ansök senast 2021-10-30

I 130 år har Max Matthiessen hjälpt företag och privatpersoner att fatta välgrundade beslut om pensioner, försäkringar och placeringar. Genom upphandling, analys och rådgivning skapar vi marknadens främsta spar- och försäkringsprodukter. Bland våra kunder finns alltifrån stora börsbolag till mindre ägarledda bolag. 

Max Matthiessen står idag inför en otroligt spännande tillväxtsresa tillsammans med Nordic Capital som ägare. Vi har som ambition att under de kommande åren växa och skapa nya möjligheter för både bolaget och våra medarbetare. 

Till vårt kontor i Malmö söker vi en Finansiell Administratör inom liv och pension. 

Om rollen

Arbetet består av kvalificerade administrativa arbetsuppgifter inom tjänstepensionsområdet och innebär löpande kontakt med kundföretag och deras medarbetare, försäkringsbolag och andra samarbetspartners. Du kommer även ha ansvar för ett antal kundföretag där du kommer jobba nära kontoansvarig rådgivare och vara med på beslut som tas tillsammans med kundföretagen.

För rätt person kan vi erbjuda ett viktigt, stimulerande och otroligt roligt arbete. Du välkommas till ett engagerat och kreativt team med både intressanta och utvecklande kunder. Tjänsten avser en tillsvidareanställning och ska tillsättas så snart som möjligt. 

Din Profil

Vi söker dig med en administrativ ådra och ett sinne för detaljer, som vill arbeta nära kund och trivs bra i ett högt tempo. För att lyckas i rollen tror vi att du har ett par års erfarenhet från försäkringsbranschen och en gedigen administrativ erfarenhet, du har även med fördel ett stort intresse för den finansiella marknaden. 

Vidare ser vi gärna att du har en fenomenal förmåga att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och har inga problem med att prioritera om din arbetsdag utefter situation. Att hantera stressiga dagar och arbetstoppar är något du är van vid, och trivs snarare i ett högt arbetstempo. Till sist ser vi det som en självklarhet att du är positiv, strukturerad och har en professionell framtoning som alltid möta kunder med en förstklassig service. Har du ett livdiplom så är det extra meriterande. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Om detta låter som rätt utmaning för dig tveka inte att skicka din ansökan till oss, i din ansökan vill vi ha ditt CV/LinkedInprofil. Vi rekryterar löpande, därför rekommenderar vi dig att skicka in en ansökan så fort som möjligt. Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta Teamledare Daniel Månsson, 042-26 62 24 eller vår HR Generalist Julia Winberg, 073 375 72 84.