Devops Engineer som vill vara med att driva ICAs DevOps resa

Stockholm
Ansök senast 2021-10-30

Vi letar efter dig som är teknisk nog för driva utvecklingen av vår DevOps toolchain framåt och engagerad nog för att göra varje dag lite enklare för våra utvecklingsteam.

Under de senaste åren har vi inom ICA jobbat hårt med att etablera DevOps, både som arbetssätt samt med att få en centraliserad DevOps toolchain på plats, vi ser att det är en viktig pusselbit i vår digitaliseringsresa. Vi tror att det bästa sättet att driva utvecklingen framåt, och för att bli mer snabbrörliga, är att dela lärdomar inom organisationen och att reducera arbete genom automation och kunskapsspridning. 

Det här är ditt blivande jobb:

Du kommer att bli en del i Continuous Delivery Center, ett engagerat team som älskar att förenkla och förbättra vardagen för ICAs ca 50 utvecklingsteam som är utspridda över ICAs alla olika segment som butik, bank, logistik, infrastruktur, apotek mm. Genom att tillhandahålla en centraliserad toolchain och en stark DevOps Community driver vi tillsammans utvecklingen framåt. Vi trivs i ett klimat där ”veckans bästa” är misstaget du lärde dig av, där användare står i fokus och vi genom lagarbete, innovationstid och delad kunskap hittar de bästa tekniska lösningarna. Du kommer arbeta strategiskt och långsiktigt med plattformen avseende både tekniska designval samt att verka för best practice på plattformen och att ICAs arkitekturella strategier och principer efterföljs.

Idag består vår toolchain av Gitlab, Jenkins, Nexus, SonarQube och Ansible Tower. Som ytterligare stöd tillhandahåller vi även Elastic, Grafana och en ICA DevOps Maturity Model. Som en del i ICAs resa till Cloud så är det numera möjligt för vår toolchain att bli deployed till både Azure och GCP, med bland annat docker, kubernetes och terraform.

Vem är du?

Du är en nyfiken lagspelare som med en prestigelös inställning älskar att lösa problem men hatar att göra samma sak två gånger, i alla fall manuellt. Du har mångårig erfarenhet av CI/CD verktyg tillsammans med vana att arbeta i en hybrid Cloud miljö. Du trivs med att vägleda andra och att tillsammans med teamet hitta bästa lösningen för att just det teamet ska kunna prestera på topp och samtidigt tillhandahålla en stabil central plattform. Du har en drivkraft att ständigt utveckla dig själv och bidra i utvecklingen av dina kollegor, teamet och vår verksamhet. Du har en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska.

Ansökan

Vi gör löpande urval, ansök dock senast 2021-09-30.

Frågor om tjänsten kontakta gärna rekryterade chef Carolin Råd Juvas 07222 00 399. Frågor om processen besvaras av Markus Öhman, rekryterare, 076-695 62 04

Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?

Ser du också möjligheterna med digital innovation? Vi tycker att det är bland det bästa som hänt vår bransch. För det gör att vi kan förenkla vardagen för så många människor därute. I nära samarbeten med varandra, för att verkligen kunna maximera allas individuella insatser i varje utmaning vi möter, skapar vi riktig kundnytta. Oavsett om vi jobbar med IT inom banktjänster, fastigheter eller kring all vår goda mat är vi nära kundens vardag. Och vi driver den digitala utvecklingen framåt inom våra olika områden. Varje dag.

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

Är du nyfiken på oss och vill bli en av våra nya kollegor? Klart du är! Välkommen med din ansökan