Scrum Master Automation till ICA IT

Stockholm
Ansök senast 2021-11-01

Vår digitaliseringsresa fortsätter och vi storsatsar på att bli ännu mer digitala. En viktig del i detta arbete är att automatisera processer och analyser samt förenkla kundernas kontakter med ICA gruppens alla delar. Därför söker vi dig med Java bakgrund som vill utveckla effektiva, datadrivna processautomationer inom ICA.

Rollen som Lead Automation Developer

Som Lead Automation Developer kommer du ha en viktig roll i transformationsaktiviteter och Use case tillsammans med bl a automation leads i verksamheten samt stötta och driva ditt team i leveranserna. Du jobbar med DevOps-mentalitet där du är med i att förstå och omsätta behovet till kodad lösning som du tar ansvar för i test, release och underhåll.

Vill du vara med i arbetet med att fortsätta bygga vidare på ICAs kapabilliteter inom Automation, Chat bot och Process Mining?

Vem är du? 

Du har en utbildning inom relevant tekniskt område och har flera års erfarenhet av att koda Java applikationer samt jobba med leveransfokus. Du är sugen på en operativ ledarroll med stort fokus både på komunikation och utveckling.

Ansökan

Ansök så snart som möjligt då vi gör löpande urval, dock senast 1/11. Alla frågor om tjänsten kan riktas till Matts Jöhncke 0722200235. 

Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Drogtestning förekommer i samband med vissa av våra rekryteringsprocesser.