Finansiell Rådgivare Norrtälje till Max Matthiessen

Norrtälje

Arbetar du idag som finansiell rådgivare inom försäkringsbolag eller bank? Vill du utveckla ditt arbetssätt genom att få tillgång till marknadens bästa lösningar? Om svaret är ja, välkommen till Max Matthiessen i Norrtälje! Som Rådgivare hos oss ger du personlig rådgivning till våra företagskunder och deras anställda. Du är vårt ansikte utåt och har därför ett mycket betydelsefullt arbete som ställer krav på hög servicenivå. 

Om Rollen 

Vi söker dig som har ett stort intresse för den finansiella marknaden och som har erfarenhet av finansiell rådgivning inom tjänstepensionsområdet samt investeringsrådgivning. Ditt ansvar blir att både bearbeta nya kunder och utveckla och förvalta teamets befintliga kunder. Extra meriterande är om du även har förståelse och grundläggande kunskaper inom redovisning och skattefrågor kopplat till Ägarledda bolag och/eller Kapitalförvaltning för både företag och privatpersoner.

Om dig 

Tjänsten ställer höga krav på att du arbetar självständigt och strukturerat samt att du har mycket hög kompetens- och servicenivå. Du är resultatinriktad och har en stark vilja och drivkraft att nå såväl dina egna som företagets uppsatta mål. För att bli framgångsrik krävs att du har ett starkt engagemang i din kommunikation med kunder samt är lojal, seriös och förtroendeingivande.

Du uppfyller kraven avseende utbildning att arbeta som rådgivare (Livdiplom/Insuresec) samt har ett par års erfarenhet av rådgivning och försäkring. Därutöver är Swedsec licens och högskoleutbildning extra meriterande. 

För rätt person kan vi erbjuda ett ansvarsfullt, vidareutvecklande och roligt arbete där du får stora möjligheter att påverka ditt eget arbete och resultat. Du kommer att arbeta med professionella kollegor och med ett konkurrenskraftigt erbjudande. 

Tjänsten avser en heltidstjänst som ska tillsättas omgående. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Om detta låter som rätt utmaning för dig tveka inte att skicka din ansökan till oss, i din ansökan vill vi ha ditt CV/LinkedInprofil. Vi rekryterar löpande, därför rekommenderar vi dig att skicka in en ansökan så fort som möjligt. Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta Marcus Dahlstedt, Teamledare på 08-613 02 71 eller vår HR Generalist Julia Winberg, 073 375 72 84.